'Nieuwe Bioshock speelt zich af in stad op Antarctica in de jaren 60'


Dat claimde reporter Colin Moriarty ter ene betaalde video – den verwittiging is vervolgens ingevolge webstek VGC publiekelijk meegevoeld. Eurogamer heeft intussen gemeld dezelfde informatie te hebben verkregen van bronnen.

Volgens Moriarty gaat den nieuwe stad waar den spel zichzelf afspeelt Borealis heten. Den spel zullen daarnaast verhaaltechnisch verbonden zijn aan den vorige games ter den reeks.

Voordien worden reeds aangekondigd dat den nieuwe studio Cloud Chamber aan ene nieuwe Bioshock-game werkt. Volgens Moriarty krijgt den studio alle middelen wegens met den nieuwe Bioshock-game aan den hoge verwachtingen te voldoet. Ie spel zullen mogelijk ter 2022 uitkomen.

Kene Levine, den uitvinder van den moderne Bioshock-games, werkt verder noch aan den nieuwe Bioshock. Hij werkt met zijn nieuwe studio Ghost Story Games aan ene nieuwe sci-fi-game met rpg-elementen. Volgens Moriarty gaat diegene spel, netwerk indien den Bioshock-reeks zowel uitgegeven wordt ingevolge Take-Two.

Voordien dit week lekte den mogelijke naam plus ie eventuele logo van den nieuwe Bioschock reeds uit: Bioschock Isolation. Vooralsnog is echter ie enige bevestigde waarheid dat er ene nieuwe spel ter den reeks ter ontwikkeling is erbij Cloud Chamber.


 • Fall Guys

  Aloy uit Horizon-games komt zoals Fall Guys 04 december 2021 11:12


 • Grid Legends

  Grid Legends komt op 25 schrikkelmaand uit 04 december 2021 10:12


 • Activision Blizzard

  Activision ontslaat onverwachts Call of Duty-testers 04 december 2021 10:12


 • PlayStation Logo

  Sony zullen aan Spel Pass-concurrent voordat PlayStation werken 04 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games 04 december 2021 09:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader