Activision Blizzard geen onderdeel van The Game Awards 2021


“Zonder den nominaties vermag ik vastmaken dat Activision Blizzard geen onderdeel is van The Spel Awards 2021”, zegt Keighley op Twitter. “The Spel Awards is ene tijdstip van feest voordat den industrie, den grootste vorm van entertainment ter wereld. Er is geen ruimte voordat misbruik, vreesaanjaging of roofzuchtig rijrichting ter welk onderneming of welke community dan zowel.”

Eerst meldde den organisatie van The Spel Awards dat ie er nog noch uit wasgoed hoe ie wegens moeten gaan met ie misbruik via Activision Blizzard. Keighley gaf ter ene vraaggesprek met The Washington Postbode aan ‘ontwikkelaars plus werknemers’ te willen steunen. Na forse kritiek van media plus ontwikkelaars kwam den organisatie daarop terug.

Activision Blizzard ligt reeds intact ie schooljaar onder vuur wegens den slechte werkomstandigheden via den verspiller. Ter november verscheen ene wetsartikel van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat CEO Bobby Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plus giftig werkgedrag op den werkvloer van ie onderneming. Indien gevolg daarvan hebben leidinggevenden van zowel Sony mits Microsoft inwendig hun onvrede geuit ter e-mails zoals werknemers.

Ie onderneming is tijdens The Spel Awards onder andere genomineerd voordat ‘liefste doorlopende spel’ met Call of Duty Warzone.


 • Fall Guys

  Aloy uit Horizon-games komt zoals Fall Guys 04 december 2021 11:12


 • bioshock

  ‘Nieuwe Bioshock speelt zichzelf ge ter stad op Antarctica ter den jaren 60’ 04 december 2021 11:12


 • Grid Legends

  Grid Legends komt op 25 sprokkelmaand uit 04 december 2021 10:12


 • Activision Blizzard

  Activision ontslaat onverwachts Call of Duty-testers 04 december 2021 10:12


 • PlayStation Logo

  Sony zullen aan Spel Pass-concurrent voordat PlayStation werken 04 december 2021 10:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader