Netflix toont korte teaser van Resident Evil-serie


Den korte teaser toont den Cerberus-hond, beroemd uit den Resident Evil-games. Den teaser verscheen kort op ie Instagram-account van Netflix, maar worden daarna weer verwijderd. Hieronder is hij echter weliswaar te zien.

Zoals vroeger aangekondigd moeten den live-action Resident Evil-serie ergens volgend klas op Netflix verschijnen. Den serie moeten Billie plusteken Jade Wesker volgen ter twee verschillende tijdlijnen. Den hoofdrollen ter den serie wordt vertolkt wegens Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph plusteken Paola Nunez. Veel meer details zijn er nog noch.

Recentelijk verscheen welnu ene nieuwe speelfilm gebaseerd op den horrorfranchise, genaamd Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Diegene speelfilm staat volledig los van den vroeger verschenen films of den volgende Netflix-serie.


 • Gran Turismo 7

  Gran Turismo 7-parcours Deep Forest Raceway getoond 06 december 2021 11:12


 • Crash Bandicoot 4: It's About Time

  Crash Bandicoot 4-studio werkt mogelijk aan nieuwe spel 06 december 2021 11:12


 • Final Fantasy 14: Endwalker

  Kosteloos speeldagen voordat Final Fantasy 14 wegens serverproblemen 06 december 2021 11:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Bungie

  Phil Spencer denkt dat huidig Microsoft Bungie had kunnen liefhebben 06 december 2021 08:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader