Phil Spencer denkt dat huidig Microsoft Bungie had kunnen houden


Dat meldt Spencer te ene vraaggesprek met Axios, waarin hij meer vertelt overheen den relatie tussen den twee bedrijven. Bungie worden te 2000 om Microsoft gekocht, maar zeven schooljaar straks worden den ontwikkelaar van den Halo-games weer zelfstandig, terwijl Microsoft welnu den rechten overheen Halo behield.

Spencer schenken te ie vraaggesprek aan dat hij welnu begrijpt waarom Bungie zelfstandig worden: “Zij hadden uitgestrekte ambities. Zij hadden hun handelsbedrijf voordat ene voorschrijven hoeveelheid poen verkocht. Zij zagen dat Microsoft meer had aan ie welslagen van Halo dan zij.” Overheen Destiny: “Zij hadden ie sentiment dat zij nog welslagen te zichzelf hadden plus wilden ie er op wagen. Ik begrijp dat dat aantrekkelijk is mits onafhankelijke ontwikkelaar.”

Spencer worden vervolgens gevraagd of den breuk tussen Microsoft plus Bungie onvermijdelijk wasgoed, of dat Microsoft hedendaags welnu den eigenaar van den ontwikkelaar zullen kunnen blijven. “Zullen wij dat vandaag kunnen exporteren? Ik denken ie welnu.”


 • halo infinite

  Nieuwe multiplayermodi te Halo Infinite ontdekt 06 december 2021 08:12


 • Chapter 3 van Fortnite is gisteren begonnen 06 december 2021 08:12


 • Aftermath Game

  Psychologische thriller Aftermath aangekondigd 06 december 2021 08:12


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisgeving op ene rij 06 december 2021 07:12


 • Xbox Series X

  ID@Xbox Winter Spel Fest start op 7 december 06 december 2021 07:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader