Nintendo verliest rechtszaak rondom pre-orders via de eShop


Den Federation of German Consumer Organisation (VZBV), den Duitse organisatie diegene opkomt voordat den rechten van consumenten, klaagde Nintendo aan wegens ie waarheid dat mensen totdat zeven dagen voordat den lancering van ene spel hun reservering kunnen nietigverklaring op den eShop.

Dit is volgens den VZBV oneerlijk tegenover den consument, omdat er geen wijze is voordat iemand wegens ie product te uittesten. “Zulke online kopen kunnen veelal in veertien dagen na release teruggedraaid wordt.”

Den rechter besloot dat den VZBV ter ie soortgelijk stond, zo blijkt uit ene persbericht. Hoewel dat nog noch is gebeurd, is ie waarschijnlijk dat Nintendo diens regelgeving op den eShop gaat bijstellen. Vorig schooljaar paste ie handel diens regelgeving alreeds aan wegens überhaupt mogelijk te maken wegens pre-orders op den eShop te nietigverklaring.


 • playstation

  Viertal games verschijnen vandaag op PlayStation Now 07 december 2021 08:12


 • Call of Duty Warzone

  Den lanceringstrailer van Call of Duty: Warzone Pacific 07 december 2021 08:12


 • Dark Souls 3

  ‘Zonder Ico zullen Dark Souls nooit vervaardigd zijn’ 07 december 2021 08:12


 • The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience nu te pre-loaden 07 december 2021 08:12


 • Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

  Intel Raptor Lake-cpu met 24 kernen plus 32 threads gespot 06 december 2021 16:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader