Sonic the Hedgehog aanwezig op The Game Awards


Ie officiële Twitter-account van den Sega-mascotte hintte ginder zoals doorheen publiekelijk te praten tegen The Spel Awards-organisator plusteken -presentator Geoff Keighley. Den interactie is hieronder te zien.

Ie zullen kunnen gaan wegens eentje trailer van ie vroeger aangekondigde voortzetting op den Sonic the Hedgehog-film. Zowel is ie mogelijk dat Sonic Frontiers, den nieuwe driedimensionale rondom Sonic, volledig wordt onthuld. Volgens geruchten inhouden diegene spel eentje open spelwereld.

The Spel Awards wordt ter den nacht van donderdag op vrijdag uitgezonden. Den voorstelling begint wegens 2:00 uur Nederlandse tijdstip. Volgens organisator plusteken presentator Geoff Keighley kunnen ogen veertig totdat vijftig games voorbij zien komen.


 • Activision Blizzard

  Call of Duty: Warzone-makers werkstaking wegens ontslagen 07 december 2021 10:12


 • Xbox Game Pass

  Viertal pc-games diegene op dag één zoals Spel Pass komen wordt vrijdag onthuld 07 december 2021 09:12


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jouw stick drift 07 december 2021 09:12


 • Nintendo Logo

  Nintendo verliest rechtszaak rondom pre-orders via den eShop 07 december 2021 08:12


 • playstation

  Viertal games verschijnen vandaag op PlayStation Now 07 december 2021 08:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader