Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Game Awards 2021


“Alan Wake 2 wordt onthuld op The Spel Awards”, zegt Nate the Hate. “Den Alan Wake-remaster wasgoed geen toevalligheid. Zij wilden ventilatoren vooraf proposities aan den franchise, omdat zij van project zijn ie voortzetting aan te kondigen tijdens den Spel Awards, plusteken ginder ter den schijnwerpers te staan plusteken mensen geestdriftig te maken voordat den toekomst van Alan Wake”.

Er gaan ofschoon langer geruchten overheen eentje voortzetting op den oorspronkelijke Xbox-game. Den waardigheidstitel zullen ter samenwerkingsverband met Epic Games, diegene nu den mandaat voordat den franchise ter handen heeft, wordt ontwikkeld doorheen Remedy Entertainment.

Ongeacht Alan Wake 2 zegt Nate the Hate zowel te hebben gehoord dat eentje remaster van Chrono Cross-wordt onthuld. Den spel zullen voetgewricht ter ontwikkeling zijn voordat PlayStation 5. Zowel zoals dat project worden ofschoon meermaals gehint.

The Spel Awards 2021 vinden positie ter den nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 december. Den voorstelling begint wegens 01:30 uur Nederlandse tijdstip.


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde ter november recordaantal verkopen hierbinnen eentje week 08 december 2021 15:12


  • ‘Omzet mobiele games stijgt zoals 89,9 miljard dollar ter 2021’ 08 december 2021 15:12


  • switch oled

    Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op eentje rij 08 december 2021 10:12


  • GeForce Now

    GeForce Now biedt krachtige cloud gaming, maar waas somwijlen compatibiliteit 08 december 2021 10:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader