Nieuwe beelden van Halo-televisieserie onthuld


Ter november worden ofschoon ene teaser getoond, maar dit teaser laat meer van den serie zien, waaronder ene menigte Spartans ter ene hangar. Vorige maand worden ofschoon aangekondigd dat den eerste volledige trailer van den Halo-serie tijdens The Spel Awards wordt getoond. Diegene wordt ter den nacht van donderdag op vrijdag vanaf 02:00 uur Nederlandse tijdstip gehouden.

Den serie gebaseerd op Halo worden ofschoon ter 2013 aangekondigd, maar ie had watten voeten ter den bol voordat ie project van den vloer kwam. Den vervaardiging van den vertoning is tijdelijk geruime tijdstip aan den vaart plusteken ie filmen worden afgelopen zomer gecompleteerd.

Ie eerste seizoen van den serie krijgt negen afleveringen. Uitvoerder Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet den stem van Cortana plusteken Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. Den serie moeten ter 2022 op Paramount+ wegschieten.

Bekijk den nieuwe teaser hieronder.


  • Rockstar kondigt opzienbarend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt bestaat nieuwe Nvidia- plusteken AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde ter november recordaantal verkopen hierbinnen ene week 08 december 2021 15:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader