Sherlock Holmes: Chapter One volgend jaar pas naar PS4 en XOne


Dat heeft ontwikkelaar Frogwares aangekondigd. Den spel verscheen ter november reeds op PlayStation 5, Xbox Series X plus S plus pc plus waarna worden reeds aangekondigd dat den PS4- plus Xbox One-versies zometeen zullen verschijnen, maar nu is den release nog voorts uitgesteld zoals volgend schooljaar.

Sherlock Holmes: Chapter One speelt zichzelf be ter den jongvolwassen jaren van den beroemde rechercheur. Hij moeten op research ter eentje stadje op eentje tropisch schiereiland, terwijl hij erbij wordt gestaan voort eentje andere John Watson dan ventilatoren van den rechercheur gewoon zijn. Den spel biedt voorts den structuur van den uiterst recente Sherlock Holmes-games, met eentje open spelwereld wegens te verkennen plus zaken te onderzoeken.


 • Nintendo Switch

  Nintendo-hacker Gary Bowser moeten nog ooit 10 miljoen dollar vereffenen 08 december 2021 09:12


 • Level Infinite

  Tencent richt verfrissend uitgeverslabel Level Infinite op 08 december 2021 09:12


 • Star Wars: The Old Republic

  Strak Wars: The Old Republic-uitbreiding uitgesteld zoals 2022 08 december 2021 08:12


 • Op Halo geïnspireerde wapens ter Destiny 2 verschenen 08 december 2021 07:12


 • Nickelodeon All-Star Brawl

  Garfield is eentje dlc-personage voordat Nickelodeon All-Strak Brawl 08 december 2021 07:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader