'Zonder Ico zou Dark Souls nooit gemaakt zijn'


Dat laat Hidetaka Miyazaki weten aan Famitsu. Den PlayStation 2-game Ico bestaat twintig schooljaar plusteken daarom wordt diverse ontwikkelaars aan ie woord lijdzaam overheen den zeggenschap van den cultgame.

Miyazaki vertelt dat hij Ico kort na afstuderen thuis tijdens ene vriend speelde. “Ie wasgoed ene mooie, ongeëvenaarde ervaring met ene vertelsel dat ik mij nooit had kunnen voorstellen. Ie spijt mij intact hevig voordat mijn vriend, maar ik wasgoed zo ontroerd dat ik er stilzwijgend van worden.” Volgens Miyazaki inspireerde Ico hem wegens er voordat te gaan ter den game-industrie.

Gisteren deelde GenDesign reeds hele vroege plaatjes van Ico. Den PlayStation 2-game Ico kwam staart 2001 uit ter Japan plusteken den VS. Te Europa verscheen ie spel ter 2002. Den spel is zowel op PlayStation 3 speelbaar via The Ico & Shadow of the Colossus Collection.


 • Xbox Series X

  Xbox Series X-loting op Coolblue van start getogen 07 december 2021 15:12


 • Uncharted 4

  Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari zoals PS5 07 december 2021 15:12


 • Embark

  Voormalige Battlefield-ontwikkelaars werken aan Arc Raiders 07 december 2021 15:12


 • Forza Horizon 5

  Nieuwe wagens plusteken wendingen ter Series 2 plusteken 3 van Forza Horizon 5 07 december 2021 15:12


 • Serious Sam 4

  Serious Sam 4 staat plots op Spel Pass voordat Xbox Series plusteken pc 07 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader