De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl – Stem nu!


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk geproduceerd wegens ROG. Lees hier watten dat betekent.

Aan den stemronde zit zoals gewoonlijk ene veel spelregels. Zo gaat ie wegens games diegene dit klas op pc zijn verschenen, speciaal remasters plusteken ports. Titels indien Ghost of Tsushima, diegene voordien voordat PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van deelneming. Zowel uitbreidingen plusteken collecties van meerdere games doet noch mee.

Dat houdt zowel te dat den tabel ene stapel multiplatformgames inhouden, plusteken noch enkelvoudig pc-exclusieve games. Den pc te nu eenmalig ene prachtig toneel wegens titels indien Battlefield 2042, Marvel’s Guardians of the Galaxy plusteken Psychonauts 2 op te spelen. Uiteraard ben jou welnu vrij wegens te stemmen op ‘typische’ pc-toppers van dit klas, zoals Age of Empires 4, Humankind plusteken Inscryption.

Stemmen op den tabel is vrij simpel: vul te ie stemformulier hieronder jou absolute top drietal pc-games van 2021 te wegens honingbij elke waardigheidstitel aan te geven op welke positie dit hoort. Ontbreekt ene spel? Geef dan opbrengst te ie tekstveld onderaan.

Totdat slot is stemmen vanaf nu totdat plusteken met vrijdag 24 december mogelijk. Vervolgens maken wij den week erop den volledige uitsluitsel vertrouwd.

Nog geen game-pc?

Den uitgelezene pc-games volgens den community van Gamer.nl wordt mee mogelijk geproduceerd wegens den ROG Zephyrus M16, ene ultradunne gaminglaptop diegene uitermate geschikt is voordat den uitgelezene pc-games van 2021. Den Zephyrus M16 beschikt overheen ene i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart plusteken ene WQHD-scherm met ene verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd plusteken steun voordat Dolby Vision.

Lees hier meer overheen den ROG Zephyrus M16.

rog

StemmenWaterput

Plaats een reactie

ajax-loader