Nick Offerman speelt Bill in The Last of Us-serie


Start dit week kwam ofschoon zoals zonder dat Offerman, diegene vooral beroemd is wegens zijn rol mits Ron Swanson ter den comedyserie Parks and Recreation, ter den serie gaat spelen. Dat maakte medeacteur Murray Bartlett beroemd. Waarna wasgoed echter nog noch beroemd welke rol Swanson zullen gaan spelen.

Tijdelijk heeft Naughty Dog zelf bevestigd dat Offerman waarachtig eentje rol ter den serie speelt, plusteken dat hij den rol van Bill op zichzelf neemt. Bill zit zowel ter den eerste spel plusteken is eentje overlever diegene Joel plusteken Ellie op hun trektocht tegenkomen. Onderaannemer Con O’Neill – beroemd van den miniserie Chernobyl – zullen den rol voorgerecht op zichzelf nemen, maar dat kwam noch meer uit.

Den HBO-serie gebaseerd op The Last of Us volgt ie oorspronkelijke vertelsel van den eerste spel. Ongeacht Pedro Pascal (Joel) plusteken Bella Ramsey (Ellie) spelen zowel Gabriel Luna (Tommy) plusteken Nico Parker (Sarah) ter den serie. The Last of Us bestaat uit tien afleveringen, waarvan Neil Druckmann er één regisseert. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft daarnaast ie script pennen. Ie is noch beroemd wanneer den serie ter première gaat.


  • Rockstar kondigt opzienbarend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt is nieuwe Nvidia- plusteken AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde ter november recordaantal verkopen hierbinnen eentje week 08 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader