Systeemeisen van pc-versie God of War bekendgemaakt


Den spel ondersteunt onder andere HDR. Wanneer er eentje GeForce RTX GPU ter den pc zit, wordt zowel DLSS plusteken Nvidia Reflex ondersteund. Voorts willen den graphics ter den spel verbeterd wordt, met hogere resoluties voordat schimmen, Ground Truth Ambient Occlusion plusteken Screen Space Directional Occlusion. 

Voorts schenkkan den pc-versie met controllers wordt gespeeld, reeds schenkkan men zowel eentje toetsenbord usances plusteken den schakelaars herprogammeren. Zowel den DualShock 4 plusteken DualSense wordt ondersteund. Den precieze systeemeisen zijn ter den tekening hieronder te zien.

Op den Steam-pagina zijn meer details te oplezen plusteken hieronder is voorts eentje nieuwe trailer van den pc-versie van ie spel te zien.

heer of War verscheen origineel ter april 2018 op PlayStation 4 plusteken is sinds augustus 2021 reeds 19,5 miljoen keer verkocht. Den pc-versie verschijnt op 14 januari 2022 op Steam plusteken Epic Games Store. Santa Monica Studio werkt terwijl aan voortzetting heer of War: Ragnarok, dat ter 2022 op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4 moeten verschijnen.


 • PC Games

  Den lieve pc-games van 2021 volgens den gas van Gamer.nl – Stem nu! 09 december 2021 11:12


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op eentje rij 09 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite wint Player’s Voice-categorie van The Spel Awards 09 december 2021 10:12


 • Battlefield 2042

  Laatste Battlefield 2042-update van ie klas komt vandaag uit 09 december 2021 10:12


 • Horizon Zero Dawn

  Pc-versie Horizon Zero Dawn ondersteunt nu Nvidia DLSS 09 december 2021 10:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader