Ubisoft onthult nft's voor Ghost Recon Breakpoint


Op diegene wijze wil Ubisoft toneelspelers meer controle geven overheen den items diegene zij kopen te games. Toneelspelers kunnen – mits zij zijn verbonden met Ubisoft Connect – defini items kopen plusteken weer verkopen. Zowel willen sommige items vrij te spelen zijn.

Vooralsnog zijn den eerste nft’s ge gelimiteerde cosmetische items voordat Ghost Recon Breakpoint diegene op blockchaintechnologie kolken. Dat moeten minder energie verbruiken dan andere blockchaintechnologie, zoals Bitcoin. Ie onderneming noemt den nft’s ‘Digits’. 

Den eerste drietal Digits wordt te den loop van dit maand aan den spel toegevoegd. Men vermag maar één Digit tegelijkertijd te ie tegoed hebben plusteken te Breakpoint moeten men minstens 18 klas zijn.

Quartz is nu nog te bèta plusteken ge goedkoop te den pc-versie den spel te eentje twee regio waar Nederland noch onder valt. Den webstek is hier te opzoeken, alhoewel is zowel dit noch vacant te Nederland. Den regio waar Quartz is gelanceerd, zijn den VS, Canada, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Australië plusteken Brazilië.


  • Rockstar kondigt verrassend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt bestaat nieuwe Nvidia- plusteken AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde te november recordaantal verkopen in eentje week 08 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader