Alan Wake 2 aangekondigd, verschijnt in 2023


Veel kennisgeving overheen den spel is er nog noch. Welnu is manifest dat den spel wordt uitgegeven voort Epic Games. Zowel worden gemeld dat Alan Wake 2 ter 2023 uit moeten komen plus dat er ter den zomer van 2022 meer details bekendgemaakt wordt. Ie spel verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X plus S plus Epic Games Store.

Er gingen hoewel geruime tijdstip geruchten overheen eentje voortzetting op Alan Wake, zeker nadat ontwikkelaar Remedy den rechten op den franchise terugkocht plus voorheen dit klas eentje remaster van den eerste spel uitgaf. 

Tijdens The Spel Awards meldde ontwikkelaar Remedy dat ventilatoren hoewel lang wegens eentje voortzetting vroegen plus dat den tijdstip voldragen is voordat ie voortzetting. “Dit wordt Remedy’s eerste werkelijke survival-horrorgame”. Ie eerste sector wasgoed volgens Remedy vooral eentje actiegame.


 • The Game Awards

  Alreeds ie belangrijke televisiejournaal van The Spel Awards 10 december 2021 05:12


 • Arc Raiders

  Arc Raiders van voormalige Battlefield-makers volledig onthuld 10 december 2021 05:12


 • Halo

  Den eerste volledige trailer van den Halo-televisieserie 10 december 2021 05:12


 • Forspoken

  Forspoken verschijnt op 24 mei 2022 10 december 2021 05:12


 • Horizon Forbidden West

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer toont omgevingen plus robots 10 december 2021 05:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader