Banjo-Kazooie komt in januari uit op Nintendo Switch Online


Den spel wordt onderdeel van den Nintendo 64-app diegene voorheen dit schooljaar is gelanceerd plus vacant is voordat Nintendo Switch Online-abonnees diegene zowel vereffenen voordat ie uitbreidingspakket. Voordien wasgoed nu beroemd dat den klassieke 3D-platformer zoals den service zullen komen, maar ie wasgoed nog noch verhelderend wanneer.

Nintendo bevestigde den releasemaand via social media, nu is ene precieze datum nog noch beroemd. Recentelijk worden Paper Mario nu aan den service toegevoegd. Andere games diegene nog aan den service willen wordt toegevoegd, maar nog geen datum hebben, zijn onder andere Zelda: Majora’s Mask. F-Zero X plus Pokémon Snap.

Den overkomst van Banjo-Kazooie zoals Nintendo Switch Online is vitaal televisiejournaal voordat Nintendo-gamers. Ie is voordat ie voorgerecht sinds den oorspronkelijke Nintendo 64-release dat den spel weer op ene Nintendo-platform speelbaar is. Ontwikkelaar Zonderling worden vanwege Microsoft gekocht plus den Banjo-Kazooie-games zijn dus welnu speelbaar op moderne Xbox-consoles.


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 11 plus 12 december 10 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den omvangrijke eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • The Game Awards

  Nu ie belangrijke televisiejournaal van The Spel Awards 10 december 2021 14:12


 • Starfield

  Steam-pagina van Starfield online verschenen 10 december 2021 14:12


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass op pc heet vanaf nu PC Spel Pass 10 december 2021 14:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader