Switch vs. Game Pass en de grote eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74


Lucas is terug! Na vijf weken verstrooidheid is den vaste host van Bonuslevel tenslotte terug wegens ie te hebben overheen eentje verkooprecord voordat den Switch, of den 3DS den prullenmand te moeten plusteken eentje héle opeenstapeling mailtjes.

Hier vind jouw den mp3

Kom te onze Discord! Via dit verbinding schenkkan jouw met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon tenuitvoerleggen, is wieg! Dan schenkkan jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw eentje vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plusteken wellicht waarnemen jouw jezelf terug te den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere omvangrijke platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plusteken hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend ja! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Ongezouten plusteken den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl Preview plusteken GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10

Wel

Plaats een reactie

ajax-loader