Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding gelekt


Kennisoverdracht plusteken eerste screenshots van den nieuwe uitvergroting lekten uit ter Chinese digitale winkels. Op Reddit verscheen ene vertaling van den kennisgeving. Ie vertelsel speelt zichzelf be ter den negen dimensies uit den Noorse mythologie, waarbij Odin’s zoon Badr is ontvoerd onderbrak ene vurige titaan genaamd Surut.

Eivor moeten ter dit “uiterst ambitieuze uitvergroting uit den geschiedenis van den reeks” ie lotsbestemming van Odin plusteken den oorlog ter ie Noorden raadsbesluiten. Den uitvergroting moeten op 10 maart 2022 uitkomen. Hieronder zijn watten gelekte screenshots te zien.

Voorheen hintte alreeds Ubisoft zoals ene officiële onthulling van den uitvergroting. Diegene vindt maandag wegens 18:00 uur Nederlandse tijdstip positie. “Er is meer te zien dan Midgard ter Assassin’s Creed Valhalla”, aldus Ubisoft ter ene Tweet.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla

 • Dakar Desert Rally

  Dakar Desert Rally aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Redout 2

  Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Strijdperk Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader