De Cinebar Ultima Surround 4.0-set is een mix tussen hi-fi en soundbar


Wij hebben voordat dit test den vergunning gekregen overheen ie volledige 4.0-systeem met reserve surround speakers. Dat is geen goedkope set, jouw moeten 979,99 euro neertellen wegens hem ter stulp te halen. Voordat jouw hem aanschaft, is ie zowel eentje snugger idee wegens jouw tv-meubel juist op te meten. Dit soundbar is namelijk behoorlijk aan den makker: 110 cm lang, 16,4 cm diepzinnig plus 13,3 cm hooggelegen. Daarnaast weegt den Ultima 11 kilo. Diegene volume brengt eentje tal zeer positieve eigenschappen met zichzelf mee (daarvan zometeen meer), maar hij schenkkan er zowel voordat zorgen dat hij watten moeilijker te plekken is.

Bouwkwaliteit

Den viertal luidsprekers ter den soundbar vallen uiteraard onmiddellijk op. Zij hebben namelijk eentje behoorlijk uitgesproken ontwerp. Twee van den luidsprekers loeren jouw aan plus den andere twee zijn zoals den zijkanten gestructureerd. Teufel wil hiermee zorgen voordat eentje veelzijdig geluidsveld. Den twee ovale, zwarte vlakken diegene jouw watten voorts zoals ie midden van den soundbar vindt, zijn baswoofers. Ie is mogelijk wegens draadloos eentje Teufel-sub aan dit systeem te verbinden, maar ie idee achter dit Ultima-set is dat dat noch onmiddellijk nodig is voordat eentje overtuigende vertaling van lage frequenties.

Diegene insteek komt voort uit andere producten uit den Ultima-serie. Ben jouw vertrouwd met Teufel, dan herken jouw den Ultima-naam wellicht van den voordien genoemde luidsprekerserie. Losse speakers diegene ter uitstek geschikt zijn voordat ie luisteren van rietje; werkelijke hi-fi voordat liefhebbers. Stereosystemen dus, zonder losse subwoofers. Dit 4.0-set zullen jouw dan zowel kunnen zien indien eentje cross-over product met eentje focus op multi-inzetbaarheid – dat gaan wij uiteraard uitgebreid aan den tand voelen met eentje opeenhoping verschillende soorten geluidsmateriaal. Mocht jouw verder den uitgesproken luidspreker- plus wooferontwerpen noch smaakvol vinden, wordt er eentje gevelbreedte met zwart speakerdoek meegeleverd zodat jouw den boel kunt beschermen. Dat beschermen zorgt er welnu voordat dat den soundbar eentje stuk logger plus groter oogt.

Zoals verwoord hebben wij voordat onze test den vergunning gekregen overheen den complete 4.0-set. Dit betekent dat er zowel twee losse Effekt-speakers zijn meegeleverd. Twee eenvoudige, zwarte kastjes diegene jouw draadloos kunt verbinden met den soundbar. Ie is onbevredigend dat er noch twee achter-speakers met dezelfde, uitgesproken uitstraling vacant zijn, maar desalniettemin voldoet den Effect-Speakers prima. Den volledige 4.0-set is, zoals verwoord, noch bepaald goedkoop. Jij kunt er zowel voordat selecteren ie systeem zonder den surroundspeakers aan te schaffen; dat drukt den prijs totdat 699 euro.

Verbinden plus opstellen

Hoewel Teufel voordat den Cinebar Ultima ter hun hi-fi-lijn leent, zijn den telefoonaansluitingen achterop den Ultima precies watten jouw van eentje soundbar verwachten. Er is hmdi-arc, hdmi cec, eentje optische contact, micro usb plus usb-a. Draadloos verbinden is zowel mogelijk, daarvoor ontvang jouw den vergunning overheen Bluetooth aptX – ie nieuwste bluetooth-protocol dat vrijwel latency-vrije, lossless streaming mogelijk maakt. Via den hdmi-aansluiting is den Cinebar Ultima daarnaast verenigbaar met Dolby Digital, Voor Logic II plus DTS. Zowel werkt den caf eenvoudig samen met verschillende smart speakers.

Bijsluiten van den soundbar is eenvoudig plus rechttoe rechtaan: stekker ter ie wandcontactdoos, hdmi-kabel ter den achterzijde plus gaan. Eentje kanttekening: den meegeleverde stroomkabel is onvervalst ongelofelijk kort. Voordat den meeste setups zul jouw vrijwel zeker willen investeren ter eentje langere vervanger. Den Effekt-surroundspeakers verbinden draadloos. Jij kunt ter ie spijskaart klaarmaken op welke afstand zij ruwweg staan. Zo schenkkan ie systeem vanzelf den uitrusting vertragingstijden zoals den achterspeakers uitwerken. Via ie klaarmaken valt welnu onmiddellijk ie voorgerecht verliespunt op: ie spijskaart. Er is gekozen voordat eentje nogal uitgesproken, stopteken lettertype ter eentje vierkante stijl. Ie geheel doet denken aan den ietwat gedateerde ‘voorgerecht eentje nummertje voorttrekken’-borden diegene jouw ter menig gemeentelijk werkplek of ter den groenteman vindt.

Tijdens ie gamen is ie vooral ie extreem volwassene geluidsveld dat bijdraagt aan eentje immersieve ervaring.

Los van of ie lettertype ter den smaakwaarneming valt of noch, zorgt ie ervoor dat ie spijskaart onoverzichtelijk is. Ie led-schermpje heeft namelijk maar ruimte voordat één woord. Jij bent dus onveranderlijk aan ie scrollen, zoals ie volgende spijskaart aan ie klikken plus vervolgens weer aan ie scrollen. Ie ontbreekt hierin onvervalst aan totaalbeeld. Ginds komt nog ter dat bijvoorbeeld ie klaarmaken van den afstand van den Effekt-speakers noch onmiddellijk op den uiterst logische plek ter ie spijskaart verstopt zit. Gelukkig zijn den uiterst belangrijke functies simpelweg te gezaghebben via eentje schakelaar op den meegeleverde afstandsbediening.

Den klank plus Dynamore

Via ie luisteren van rietje valt onmiddellijk op dat ie Teufel jazeker is lukken eentje zeer overtuigende laagweergave neer te zetwerk. Zelfs zonder diegene externe sub klinkt den Cinebar Ultima onvervalst ongelofelijk vol. Met indien kanttekening dat ie verachtelijk hier plus daarheen weliswaar watten slordig wordt. Via moderne hiphopproducties sneeuwt ie werkelijke sublaag ie midlaag eentje ietsje onder. Zo komt ie fundament van eentje soulvolle contrabas er smaakvol uit, terwijl den ronkende textuur ietwat ter ie laaggeweld verdwijnt. Dat is natuurlijk gedeeltelijk inherent aan ie genre – ie verachtelijk moeten ruim – maar ie heeft zowel te maken met ie waarheid dat ie verachtelijk noch steevast even strakgespannen klinkt.

Desalniettemin is den weergave van den Cinebar Ultima hevig overtuigend. Voornamelijk ie volwassene geluidsveld is majestueus. Den speakers aan den zijkant zorgen ter ie luisteren van rietje onvervalst voordat eentje brede muur van rumoer, terwijl den lokalisatie zowel nog enigszins rechtopstaand blijft. Ie middenhoog, waar den meeste stemmen zichzelf bevinden, klinkt daarnaast kernachtig plus precies. Welnu ontbreekt ie hier plus daarheen eentje ietsje aan échte definitie ter ie hooggelegen.

Tijdens ie gamen is ie vooral ie extreem volwassene geluidsveld dat bijdraagt aan eentje immersieve ervaring. Wegens zijn volume vult dit soundbar onvervalst vanzelf intact jouw woonkamer. Ie stevige verachtelijk helpt wegens tussenfilmpjes plus spectaculaire momenten juist te vertalen, maar ie is vooral den veelzijdigheid diegene ie lekker gamen maakt op den Cinebar Ultima. Eentje juist voorbeeld hiervan is Grand Theft Wagen 5: den soundbar gaat zowel prima wegens met East Los FM indien den chaotische vuurgevechten. Zo word jouw te allen tijde meegenomen ter ie vertelsel. Tegenover diegene verhalende klank plus ie volwassene geluidsveld, staat welnu dat den lokalisatie noch intact precies is. Jij wilt er ter ieder geval geen beslissingen op in-game leven of dood op maken. Extreem precieze lokalisatie is zelden eentje merkteken van eentje soundbar, maar ie moeten weliswaar wordt verwoord.

Waarna wij den vorige keer eentje Teufel-soundbar testten, keken wij zowel reeds uitgebreid zoals den Dynamore-modus. Met dit modus verandert ie geluidsveld vorstelijk: er komt nog meer focus te ligt op breedte plus zowel den lokalisatie ter ie middengebied vertroebelt iets. Jij moeten jouw oren onvervalst even den tijdstip geven wegens te wennen. Zijn zij eenmalig gewoon, dan schenken Dynamore, zeker ter combinatie met den Effekt-speakers, haastigheid eentje wolk van rumoer. Noch alles is meer even aanwijsbaar, maar zeker ter spectaculaire actiefilms heb jouw ie sentiment dat jouw onvervalst middenin den handeling zit.

Concluderend

Er is noch veel aan te merken op den Cinebar Ultima. Ie enige waar jouw onvervalst rekening mee moeten vasthouden is dat hij moeten stappen. Qua volume uiteraard, maar zowel qua smaakwaarneming plus willen. Den Cinebar Ultima heeft eentje behoorlijk excentrieke uitstraling, met of zonder afdekkende frontjes plus er zijn – met ie onoverzichtelijke spijskaart, den hele korte stroomkabel plus ie hier plus der rommelige sublaag – wij watten slordigheden.

Ginds staat tegenover dat ie onvervalst eentje hele goede totaaloplossing is, zelfs voordat behoorlijk volwassene woonkamers. Maar welnu eentje totaaloplossing met eentje twist: ie is eentje onvervalst cross-over product. Ben jouw op zoek zoals eentje soundbar diegene overweg schenkkan met alle Dolby-codecs plus, ongeacht gaming, vooral ie hart van eentje thuisbioscoop vormt, is dit misschien niets voordat jou. Wil jouw eentje soundbar diegene werkelijk watten meer aanvoelt indien eentje volwassene hi-fi speaker plus daarom volmaakt schenkkan dienen indien geluidshart van jouw woonkamer, dan kun jouw dit Cinebar Ultima – met of zonder reserve Effekt speakers – zeker overwegen.


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met eentje prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Exo One

  Exo One heeft eentje uitermate sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12


 • Jett: The Far Shore

  Jett: The Far Shore verzuipt ter idioot vormgeving 02 december 2021 09:12


 • Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl zijn trouwe remakes 29 november 2021 10:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader