'Star Wars Eclipse laat nog drie à vier jaar op zich wachten'


Dat meldt reporter plus insider Tom Henderson. Voordien dit schooljaar lekte hij alreeds correcte kennisgeving overheen ie waarna nog onaangekondigde Strak Wars Eclipse. Tijdens The Spel Awards vroeger dit week worden den Strak Wars-game onthuld.

Henderson geven ter ene tal tweets watten mogelijke details overheen den spel. Zullen zullen ie nog minstens trio à viertal schooljaar duren voordat ie spel uitkomt, plus zullen ontwikkelaar Quantic Dream moeite hebben met ie vinden van werknemers. Den studio worden ter 2019 voort den media uitgelicht wegens ene giftige werksituatie.

Henderson claimt voorts dat studiohoofd David Cage hevig betrokken is gedurende ie schrijfwerk van den spel. Voorts zullen ie vooral ene uitdaging zijn wegens den inwonende engine van Quantic Dream te usances, omdat diegene noch gebouwd is wegens ene openwereldgame te wenden.

Strak Wars Eclipse speelt zichzelf voltooid ten tijde van den High Republic. Te den spel nemen toneelspelers den rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes zeggenschap hebben op den toestand ter den Outer Rim van ie universum. Ene officiële releasedatum plus systemen zijn nog noch beroemd.


 • Call of Juarez: Gunslinger zolang kosteloos te claimen op Steam 12 december 2021 11:12


 • Persona 3 Portable

  ‘Remaster van Persona 3 Portable ter den maak’ 12 december 2021 11:12


 • Warhammer 40,000: Space Marine 2

  Warhammer 40,000: Space Marine 2 onthuld 12 december 2021 11:12


 • Sonic Frontiers

  Zes screenshots van Sonic Frontiers uitgebracht 12 december 2021 11:12


 • Final Fantasy 7 Remake

  Pc-versies Final Fantasy 7 Remake Intergrade plus Forspoken kosten 80 euro 12 december 2021 11:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader