Activision noemt dialoog binnen bedrijf belangrijker dan vakbondsvorming


Diegene e-mail verstuurde ie handelsbedrijf staart vorige week. Ie handelsbedrijf ligt alreeds geruim tijdstip onder vuur wegens giftig werkgedrag, dat zichzelf onder andere uit te pesterijen plusteken seksuele project op den werkvloer. Den staat Californië klaagt ie handelsbedrijf daarvoor aan. CEO Bobby Kotick zullen alreeds geruime tijdstip op den hoogte zijn van den situatie maar ginder niets aan hebben gedaan.

Diverse werknemers van Activision Blizzard zijn tussentijds gaan werkstaking plusteken willen dat er eentje werknemersorganisatie wordt opgericht diegene zichzelf hard maakt voordat den belangen van werknemers te den game-industrie. Den e-mail waarin werknemers worden verteld dat ie belangrijker is wegens inwendig met elkander te praten te positie van eentje werknemersorganisatie op te uitbalanceren, komt van chief administrative officer Brian Bulatao, dat vervolgens online worden meegevoeld onderbrak Washington Postbode-journalist Shannon Liao. 

Bulatao laat weten dat Activision Blizzard ie rechtspraak van werknemers ondersteunt wegens zelf te defini wegens zichzelf aan eentje werknemersorganisatie aan te sluiten. Daarop volgen meerdere alinea’s waarin hij zichzelf ontkennend uitlaatpijp overheen vakbonden. “Nu jou dit besluit voordat jou toekomst maakt, vragen wij dolletjes dat jou den tijdstip neemt wegens na te denken overheen den consequenties van eentje handtekening onder ie bindende, wettelijke document dat wordt aangeboden (onderbrak den werknemersorganisatie Communications Workers of America). Dat betekent dat jou jouw vermogen wegens zelf te onderhandelen overheen inherent werkvoorwaarden aan ie CWA overdraagt, precies zoals ie document zegt.”

Hij vervolgt: “Ie behalen van onze ambities voordat den werkcultuur is ie liefste te exporteren via actieve, transparante dialogen tussen leidinggevenden plusteken werknemers, waar wij snel op kunnen reageren. Dat is eentje betere wijze dan simpelweg eentje elektronisch invulformulier te ondertekenen diegene jou aangeboden wordt onderbrak ie CWA, of te wachten op den uitkomst van eentje wettelijk verplicht plusteken gereguleerd onderhandelingsproces ergens te den toekomst. Indien wij noch onze doelen behalen – indien wij mislukken te ie exporteren van den waar diegene wij toegezegd hebben – dan heb jou natuurlijk eeuwig nog ie rechtspraak wegens te praten met, plusteken te stemmen voordat, ie CWA. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij den voortgang zullen genoteerd diegene wij voorheen toegezegd hebben: ie creëren van eentje werkplek waar wij iedereen trots op kunnen zijn.”


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op eentje rij 13 december 2021 11:12


 • Death Stranding

  Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent 13 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er eentje Slayer-speellijst te Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu te zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader