Nieuwe standaardkoeler voor Intel Alder Lake-cpu's uitgelekt


Den kiek lekte eerst uit via hardware-Twitteraar @momomo_us, maar honingbij VideoCardz worden noch veel straks eentje alternatief op hogere resolutie aangetroffen. Ie beeldmateriaal lijkt overeen te komen met eentje reeks kiek’s van nieuwe Intel-ontwerpen diegene vroeger uitlekte.

Tijdelijk blijkt welnu dat den nieuwe standaardkoeler plastic vinnen prefereert bovenop hittegeleidende metalen, ten opzichte van vroeger inclusief modellen. Ie blauwe randje rondom den ventilator zullen volgens VideoCardz  daarnaast (statische) led-verlichting betreft. Van eentje rgb-alternatief, zoals mededinger AMD aanbiedt, is overduidelijk nog geen sprake. 

Uitgaande van den vroeger gelekte kennisgeving zullen dit specifieke proefje den Intel Laminar RM1-koeler zijn, bedoeld voordat Core i3- totdat Core i7-cpu’s op maximaal 65 watt. Ter diezelfde ondicht worden zowel eentje hogere Laminar RH1 voordat Core i9’s — vermoedelijk met meer metaal — plusteken eentje kleinere Laminar RS1 voordat Celeron- plusteken Pentium-processoren verwoord.

Nu bestaat er nog geen Alder Lake-processoren diegene gelimiteerd zijn totdat 65 watt. Alle huidige, twaalfde Core-generatie cpu’s staan standaard hoewel op ongeveer 125 watt stroomrendement. Anno 2022 zullen Intel welnu eentje handel non-overklokbare alternatieven op 65 watt TDP ingepland hebben, welke op zijn vroegst met CES 2022 aangekondigd schenkkan wordt.


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is eentje mix tussen hi-fi plusteken soundbar 12 december 2021 10:12


 • Analogue Pocket

  Analogue Pocket verhoogt prijs voordat nieuwe reserveringen 11 december 2021 08:12


 • Promotionele render van MSI's Radeon RX 6600 XT Gaming X-videokaart.

  MSI verlaagt prijs RTX 30-gpu’s; Sapphire verhoogt RX 6000-prijs 10 december 2021 14:12


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  Laptop-gpu’s van AMD stappen mogelijk overheen op 6nm procedé 09 december 2021 16:12


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  ‘Beschikking RTX 2060 verbetert staart dit maand’ 09 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader