Peter Molyneux ontwikkelt game met NFT's


Ie spel heet Legacy. Molyneux beschrijft ie indien eentje ‘blockchain business sim’: “Legacy is eentje waanvoorstelling diegene uitkomt voordat ondernemers, eentje mogelijkheid voordat toneelspelers wegens hun inherent zaak op te construeren, hun inherent producten te ontwerpen uit eentje kolossaal scala aan mogelijkheden, terwijl zij eentje zakenimperium opbouwen diegene den wereld wegblaast”, aldus Molyneux ter eentje blogpost.

Te den spel kopen toneelspelers eentje NFT wegens eentje inherent in-game blockchainzaak te par. Molyneux heeft speciaal voordat den spel eentje nieuwe cryptocurrency vervaardigd, genaamd LegacyCoin, waarmee gehandeld vermag wordt.

Hoe den gameplay van Legacy er precies uit gaat zien, is echter nog noch beroemd, maar verstaanbaar is dat Molyneux voordat ogen heeft dat toneelspelers strafbaar verdienen met den spel. Toneelspelers maken hun inherent product ter eentje virtuele fabriek na ie designer ervan, plusteken kunnen met andere toneelspelers verruilen.

 Legacy moeten ergens ter 2022 uitkomen.


 • Activision Blizzard

  Activision noemt samenspraak hierbinnen onderneming belangrijker dan vakbondsvorming 13 december 2021 08:12


 • cyberpunk 2077

  Keanu Reeves heeft Cyberpunk 2077 nog nooit gespeeld 13 december 2021 08:12


 • Microsoft ziet ie managen van Lionhead indien eentje blunder 13 december 2021 08:12


 • Edge of Eternity

  Edge of Eternity verschijnt ter 2022 op consoles 13 december 2021 08:12


 • Verrassende Spel Awards – Ron plusteken Erik Podcast 363 13 december 2021 07:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader