Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent


Ie handelsbedrijf noemt dit patent ‘Terrain radar and gradual building of a route te a virtual environment of a video spel’. Hideo Kojima, den maker van Death Stranding, wordt medegedeeld mits maker van ie systeem.

Hoewel Death Stranding te ie patent nooit specifiek wordt medegedeeld, wordt er manifest gepraat overheen ie systeem uit den spel waarbij toneelspelers materialen verzamelen wegens gedurende te dragen aan den bouwsector van ene weg, plus waarbij toneelspelers zowel den wegen van anderen kunnen usances.

Sony vroegtijdig ie patent nu voordat den release van den spel aan, maar ie worden afgelopen week stap goedgekeurd. Dit zullen bezegelen dat andere ontwikkelaars dit gameplaymechaniek noch mogen usances. Bedrijven exporteren dit welnu vaker: zo had Bandai Namco voordat geruime tijdstip ie alleenrecht wegens minigames te laadschermen te verwerkt, nu is dat patent tussentijds verlopen.

Death Stranding verscheen te 2019 voordat PlayStation 4 plus te 2020 voordat pc. Dit schooljaar kwam ene Director’s Cut uit voordat PlayStation 5, met nieuwe content. Ie is noch beroemd waar Hideo Kojima op dit uur aan werkt.


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er ene Slayer-speellijst te Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu te zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Legacy

  Peter Molyneux ontwikkelt spel met NFT’s 13 december 2021 08:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader