Farewell Edition voor Spiritfarer nu beschikbaar


Te dit editie zitten alle vroeger verschenen uitbreidingen. Daarnaast zijn er voordat alle versies van den spel twee nieuwe spirits toegevoegd ter den vorm van Jackie plusteken Daria. Totdat slot laat den ontwikkelaar weten dat er tussentijds ene miljoen exemplaren van Spiritfarer zijn verkocht.

Spiritfarer plaatst toneelspelers ter ene dorpje op ene boot, waar verschillende dieren woon. Protagonist Stella onderhoudt ene relatie met den dieren ingevolge spullen te porties, te visvangen plusteken terwijl lekker te kletsen. Den rivier diegene toneelspelers varen is den Styx, verklarend den weg zoals ie hiernamaals.

Den spel ontving ene 9 op Gamer.nl: “Animal Crossing plusteken Metroid is geen alledaagse combinatie, maar ter Spiritfarer werkt ie uitzonderlijk was. Ie managen van jou inherent boot vol kleurrijke dieren gaat hevig was samen met ie vrij verkennen van land plusteken zee. Den spel behandelt daarenboven op ene mooie plusteken lieve wijze ene zwaar subject: den dood.”


 • Warzone Festive Fervor

  Kerstevenement voordat Call of Duty: Vanguard plusteken Warzone aangekondigd 14 december 2021 08:12


 • Trek to Yomi

  Nieuwe beeldhouwwerken van sfeervolle samoeraigame Trek to Yomi 14 december 2021 08:12


 • Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld 14 december 2021 08:12


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft updatet merk voordat Splinter Cell 13 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader