Hoofd gameproductie vertrekt bij Ubisoft


Dat worden maandag aangekondigd. Haas wasgoed trio schooljaar mits onafhankelijke snelheidsduivel werkzaam binnenshuis den raad van bestuur van ie onderneming, waarna zij op 1 september 2020 totdat opperhoofd van gameproductie worden uitgeroepen – ene van den belangrijkste wentelen binnenshuis ie onderneming.

Haas gaat “andere activiteiten nastreven”, zo laat Ubisoft weten. “Ie onderneming is druk bezig met ie aanwijzen van ene opvolger. Te den tussentijd houdt ie geoefend team dat Haas aanstuurde ene oogje te ie zeil wegens er voordat te zorgen dat den continuïteit van huidige projecten blijft is.”


 • Bully Game

  ‘Bully 2-onthulling stond tijdens The Spel Awards gepland’ 14 december 2021 10:12


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus verwittiging op ene rij 14 december 2021 10:12


 • Microsoft verkoopt ‘red stadionring of death’-poster 14 december 2021 10:12


 • gog

  Winteruitverkoop honingbij GOG.com van start getogen 14 december 2021 10:12


 • mega man

  Netflix produceert mogelijk filmrolletje gebaseerd op Mega Man 14 december 2021 09:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader