Microsoft verkoopt 'red ring of death'-poster


Den ‘red stadionring of death’ staat voordat drietal knipperende, rode lichten diegene gamers wegens den powerknop van den Xbox 360 zagen wanneer den console kapot wasgoed. Dit betekende vaak dat den console gerepareerd of zelfs compleet vervangen moest wordt. Dit gebeurde op uitgestrekte schelp, dat Microsoft veel poen moest spenderen wegens gamers van nieuwe consoles te voorzien.

Wegens te vieren dat den documentaire ‘Power On: The Story of Xbox’ nu online te bekijken is – waar den ‘red stadionring of death’ zowel te wordt behandeld – heeft Microsoft nu ene poster uitgebracht van den rode stadionring. Diegene vermag via den Xbox Gear Shop gekocht wordt voordat 25 dollar.

Den verkoper van den poster is hoogstwaarschijnlijk bedoeld mits seconde plusteken ene vorm van zelfspot zoals den turbulente situatie rondom den Xbox 360. Online reageert echter noch iedereen even positief op den aktie, zeker omdat Microsoft poen voordat den poster vraagt.

Xbox

 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plusteken RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Indie World

  Nintendo zendt ochtend ene nieuwe Indie World-livestream uit 14 december 2021 15:12


 • PlayStation Plus

  PlayStation Plus dit weekend noch benodigd voordat online gaming 14 december 2021 14:12


 • Minecraft

  Master Chief-skins weer vacant te Minecraft 14 december 2021 14:12


 • Chocobo GP

  Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voordat den Switch 14 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader