Xbox Series X-opslag uitbreiden: zo doe je dat goedkoop


1 TB aan opslagruimte op jij spelcomputer wasgoed jaren geleden eentje onwerkelijk idee. Nu games steeds groter te omvang wordt, nemen zij zowel meer ruimte te deeg. Te dat opzicht is 1 TB wellicht eentje ietsje weinig indien standaardoptie. Zeker wanneer jij vrijwel den eerste 200 GB vergeten bent aan ie besturingssysteem, blijft er dus nog ‘maar’ 800 GB overheen aan ruimte.

Games indien Call of Duty, Assassin’s Creed plus Halo: The Master Chief Collection kunnen tientallen ’gigabytes aan ruimte innemen plus gaan somwijlen zelfs den 100 GB voorbij. Met zo’n zeven totdat acht games zit jij dan alhoewel aan den limiet plus ben jij alweer toe aan reserve ruimte – zeker wanneer jij veel games doorheen mekaar speelt.

Xbox Series X-opslag uitbreiden

Ie is steevast eentje optie wegens games te wegdoen plus weer te downloaden wanneer jij zij wil spelen. Maar permitteren wij fair zijn: ie vergt ontzettend veel geduld eentje spel indien Halo: The Master Chief Collection in te halen wanneer jij werkelijk netwerken even zin had te eentje snel wedstrijdje neerkwakken. Daarom is ie eentje snugger idee wegens te investeren te eentje externe harde telefoonschijf. Jij kunt zowel voordat den ssd-kaart gaan diegene achterin den Xbox Series X of Series S past, maar dat ding kost klauwen met poen. Ene externe ssd of hdd kost nou veel minder plus doet precies watten ie moeten verrichten: jij reserve ruimte geven op ie uur dat jij ie nodig hebt. 

Er zijn welnu eentje veel goedje wegens rekening mee te liefhebben. Zo kun jij geen Series X- of S-games van ie externe opslaggeheugen weergeven. Dit schenkkan exclusief vanaf den inwonende ssd of den eerdergenoemde expansiekaart. Daarnaast zijn er externe schijven te allerlei soorten plus maten. Bepaal daarom van tevoren ja jij budget plus bereken vrijwel hoeveel ruimte jij nodig hebt. Plusteken andere tip is wegens te rekenen voordat hoeveel poen jij relatief waargenomen den meeste opslagruimte binnenhaalt. Zo schenkkan ie bijvoorbeeld zijn dat eentje telefoonschijf van 4 TB omgerekend vanaf TB goedkoper is dan 5 TB. Zodoende vasthouden jij den kosten in den perken, terwijl jij weliswaar jij mikpunt behaalt.

Hoewel Xbox Series X-games noch vanaf zo’n externe telefoonschijf afgespeeld kunnen wordt, kun jij zij er welnu voorbijgaand op opslaan. Dat scheelt eentje keer downloaden. Daarenboven gaat ie kopiëren van gamesbestanden veel sneller van telefoonschijf zoals telefoonschijf, helemaal wanneer jij te eentje externe ssd investeert. Dan hoornschoen jij dus noch meer te wachten totdat diegene tientallen GB’s ingehaald zijn plus speel jij in enkele minuten alsnog den spel waar jij op dat uur zin te hebt.

Ie bijsluiten van zo’n telefoonschijf gaat verder zeer gemakkelijk. Zekering den stekker van den externe telefoonschijf te den wandcontactdoos (via sommige schijven hoeft dit noch ooit meer) plus koppel hem vervolgens met den meegeleverde usb-kabel aan den Xbox. Te beeld verschijnt dan eentje pop-up diegene jij helpt via den installatie. Mocht den pop-up noch verschijnen, open dan den systeeminstellingen op jij Xbox plus ga zoals den opslagmogelijkheden. Selecteer den externe telefoonschijf plus tactvol voordat den optie ‘formatteer voordat games plus apps’. Volg den stappen te beeld op plus jij bent helemaal klaar.


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jij stick drift 07 december 2021 09:12


 • Rood Playstation 4 Dualshock 4 controller

  PS4-controller wil noch verbinden? Zo los jij ie op 30 november 2021 10:11


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie bezuinigen met consoles plus pc: zo doen jij dat 23 november 2021 11:11


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 verbinden: zo doen jij dat 16 november 2021 15:11


 • PS4 maakt veel schouwspel? Zo maak jij hem schoon 09 november 2021 11:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader