Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld


Den betaalde uitzetting komt op 10 maart 2022 uit plusteken beslaat vrijwel 35 uur aan gameplay. Den uitzetting wordt ontwikkeld ingevolge Ubisoft Sofia, dat vroeger zowel hoewel Assassin’s Creed Rogue plusteken den Curse of the Pharaohs-uitbreiding voordat Assassin’s Creed Origins maakte.

Dawn of Ragnarök inhouden ene nieuwe personages plusteken speelt zichzelf televisiekanaal indien enkele missies te den hoofdgame overheen te den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Daarheen vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.

Daarnaast heeft Ubisoft zowel Assassin’s Creed Crossover Stories aangekondigd, ene tweetal kosteloos vertellen diegene vandaag wegschieten, waarbij één vertelsel te Assassin’s Creed Valhalla plusteken één vertelsel te Assassin’s Creed Odyssey speelbaar is. Toneelspelers leidinggeven Kassandra, ie hoofdpersoon uit Odyssey. Diegene laatstgenoemde spel schenkkan van 16 totdat plusteken met 19 december kosteloos gespeeld wordt.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plusteken RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Indie World

  Nintendo zendt ochtend ene nieuwe Indie World-livestream uit 14 december 2021 15:12


 • PlayStation Plus

  PlayStation Plus dit weekend noch benodigd voordat online gaming 14 december 2021 14:12


 • Minecraft

  Master Chief-skins weer vacant te Minecraft 14 december 2021 14:12


 • Chocobo GP

  Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voordat den Switch 14 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader