Gratis uitbreiding voor indiegame Inscryption op komst


Den uitvergroting heet Kaycee’s Mod plusteken maakt van ie eerste gedeelte van ie spel eentje oneindige roguelike. Ter ie start van ie spel bevinden toneelspelers zichzelf te Leshy’s Cabin, waar zij eentje kaartspel spelen. Na verloop van tijdstip is dit gedeelte klaar plusteken zijn er andere bezigheden te den spel, maar met den uitvergroting vermag ie kaartspel dus gespeeld blijven wordt.

Den uitvergroting wordt op dit ogenblik te bètavorm getest. Mensen diegene den spel op Steam hebben, kunnen via ie Properties-menu zoals den bètatab gaan plusteken ginder den code ‘givemeascensionmode’ intoetsen. Vervolgens vermag men te ie startmenu via ie toetsenbord Shift+K+M indrukken wegens toegang te krijgen totdat Kaycee’s Mod. Uiteindelijk moeten den uitvergroting via ie hoofdmenu vacant komen.

Inscryption viel dit klas te positieve zin op doorheen den aparte grafische stijl plusteken ie interessante vertelsel. Den spel wasgoed genomineerd voordat lieve indiegame plusteken lieve strategiegame op The Spel Awards.

Gamer.nl gaf eentje 8 aan Inscryption: “Ontwikkelaar Daniel Mullins is terug met eentje vreemde meta-game overheen kaartspellen, games te ie generaal plusteken den verwachtingen van toneelspelers. Ie lukt hem wonderbaarlijk toereikend weer wegens onzerzijds compleet te verrassen, alhoewel is den verrassing ginder welnu eentje ietsje vanaf.”


 • STALKER 2

  Stalker 2-NFT schenken eigenaar rechtspleging op verschijningsvorm te den spel 15 december 2021 15:12


 • Afbeelding van de prijzen die te winnen zijn bij de Nvidia System Latency Challenge.

  Nvidia trapt System Latency Challenge ge met winactie 15 december 2021 15:12


 • Midnight Society

  Streamer Dr. Disrespect richt inherent gamestudio op 15 december 2021 15:12


 • Terminator: Dark Fate - Defiance

  Strategiegame Terminator: Dark Fate – Defiance aangekondigd 15 december 2021 14:12


 • Nintendo Switch

  Nintendo gooit meer dan mille Switch eShop-games te uitverkoop 15 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader