The Forgotten City is een stad om nooit te vergeten


The Forgotten City begon zijn leven indien mod voordat Skyrim plusteken won zowel ter diegene hoedanigheid den nodige roemen. Plus terecht: ie schrijfwerk is bovenmatig juist, met filosofische kwesties, discussies overheen moraliteit plusteken ouderwets wieg puzzelwerk. Geen wonder dus dat dit mod nu is omgetoverd totdat ene hele spel.

Terug ter den tijdlus

Jou begint den spel verdwaasd voordat den ingang van ene eeuwenoude tempel. Daarheen vind jij ene portaal diegene jij tweeduizend klas terug den tijdstip ter stuurt, zoals ene Romeinse stad waar ie handjevol inwoners gebukt gaat onder ene strenge voorschrift van den goden: ‘Den velen zullen lijden voordat den zonden van den ene.’ Kort medegedeeld: indien iemand ene zonde begaat, gaat iedereen dood. Dit ‘Golden Rule’ zorgt er dan voordat dat iedereen ter ene goud standbeeld verandert.

Jij bent uit den toekomst hierheen geroepen, omdat den voorman van den stad weet dat dit gulden voorschrift verbroken gaat wordt. Den vraag is uitsluitend: wegens wie? Plus watten kun jij ertegen uitrichten? Ofschoon gauw kom jij erachter dat elke vraag meerdere reageren heeft plusteken den soelaas wegens uit dit benarde situatie te komen steevast netwerk ene stapje voorts weg is dan jij had gedacht.

Den wijze waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plusteken juist pennen

Ie is daarbij zowel nog vitaal wegens iedereen ene ietsje te vriend te liefhebben plusteken wegens vooral zelf noch te zondigen. Stengel jij bijvoorbeeld strafbaar uit iemands krat, dan is den voorschrift verbroken, word jij aangevallen wegens gulden standbeelden plusteken moeten jij zoals den tempel vluchten wegens den loop weer te opstarten.

Ie grootste onderdeel van den tijdstip ben jij met den inwoners aan ie praten, wegens te ontdekken hoe zij hier verzeild zijn geraakt plusteken of zij van project zijn wegens straks te zondigen. Kennisoverdracht diegene jij ter den ene loop krijgt, neem jij mee zoals den volgende tijdsprong plusteken kun jij usances wegens den gebeurtenissen te beïnvloeden. Heeft iemand bijvoorbeeld zijn liefde voordat ene andere inwoner opgebiecht, dan kun jij diegene kennis op ene onverwacht ogenblik porties wegens vertrouwen te zegevieren. Zo puzzel jij jij ene weg wegens den steeds herhalende dag.

Tijdstip weet geen gratie

Den wijze waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plusteken juist pennen. Noch uitsluitend den gesprekken met alle inwoners liefhebben den voetlicht vast, maar zowel den onverwachte twists ter ie overkoepelende vertelsel. Zowel durft den spel lastige, filosofische vragen te stellen: watten is nou werkelijk ene zonde plusteken wie bepaalt ie verschil tussen juist plusteken kwaad? Ie vertelsel neemt watten wilde afslagen, diegene misschien noch iedereen even juist uitpakken, maar ter ieder geval steevast vermakelijk zijn. Iets minder succesvol zijn ene veel hevige wendingen ter den sfeer van den spel. Vooral ene bepalen vakgroep waarin ie spel spontaan intens ie horrorgenre induikt, voelt noch op zijn positie ter ene voorts gemoedelijke detectivegame. Gelukkig waarschuwt ie spel jij wanneer ie huwelijk eng gaat wordt plusteken kun jij dit missie zowel overslaan.

Tijdstip korten

Eentje timeloop klinkt wieg, maar dit soort games hebben steevast ene volwassene valkuil. Niemand wil steeds maar weer alles weer uitrichten. Zeker noch ter ene puzzelgame: er is niets zo slaapverwekkend indien telkens dezelfde oplossingen uitvoeren wegens daarna weer iets voorts te komen. Kijk maar zoals Twelve Minutes.

The Forgotten City lost dat voorbeeldig op. Elke keer dat ene verfrissend rondje begint, loop jij ene goedgelovige goeierd tegen ie lijf. Jou kunt hem alhoewel jij totdat dan gevonden oplossingen zei, plusteken hij rent dan identiek wegens ie kerkdorp wegens jouw vondsten uit te voeren. Zo kun jij aan ie start precies defini ter welke staat jij den wereld dat rondje precies wilt hebben: laat jij iemands leven redden, of komt ie jij even juist uit indien diegene weliswaar overlijdt?

Ie maakt den spel hevig gebruiksvriendelijk wegens te spelen: alle frustraties wordt weggenomen. Ie geven jij den vrijheid wegens jij helemaal op ie vertelsel plusteken den puzzels te uitlijnen. Ondanks den onveranderlijk herhalende tijdlus, kom jij maar weinig heruitzending tegen. Na ene loop of tien plusteken ene uurtje of acht spelen, heb jij alles waargenomen. Precies ene goede looptijd, waarbij den verveling nog lang noch is ingezet.

Skyrimmig

Welnu moeten den ‘Skyrimmigheid’ van den spel jij maar netwerk ligt. The Forgotten City doet ter alles denken aan diegene rpg uit 2011. Ie uitwendig plusteken den stijl, maar zowel den rommeligheid. Den spel heeft ene veel bugs diegene op dit ogenblik nog noch verholpen zijn. Zo wordt ene veel belangrijke conversaties verstoord wegens witten flitsen, onthoudt ie spel noch dat jij voordat ene inverted camerabesturing kiest, plusteken zijn den kleine stukjes combat met pijl plusteken kruisboog nogal stroef. 

Ie zijn kleine smetjes op ene van den uiterst bijzondere games van ie klas. Den wijze waarop ie idee van den tijdlus samenkomt met alhoewel diegene verschillende inwoners plusteken hun routines, plannen plusteken willen, is geniaal. Eentje kleine verstoring aan ie start vermag den gebeurtenissen van den dag ene intact andere ze op zenden.

The Forgotten City

Maar The Forgotten City speel jij uiteindelijk vooral voordat ie vertelsel. Wij willen natuurlijk noch alhoewel teveel verklappen, maar den tijdlussen kronkelen allerlei onverwachte kanten op plusteken geven den spel steeds meer diepere liggen. Ter ene klas vol met timeloops, is dit huwelijk jij tijdstip waard.

The Forgotten City is nu verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles plusteken Nintendo Switch. Den spel is gerecenseerd op ene Xbox Series X.


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is ene mix tussen hi-fi plusteken soundbar 12 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met ene prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Exo One

  Exo One heeft ene bovenmatig sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader