Intel-driver noemt DG3-gpu's en nieuwe cpu's te vroeg


Den driver-versie is nog steeds te vinden op Intels officiële downloadcentrum, ofschoon lijkt veel inlichting te den update er op te wijzen dat noch alles onderdeel wasgoed van ie grotere project.

Ter den bronbestanden van den nieuwe drivers zijn noch uitsluitend veel verwijzingen te vinden zoals nieuwe processorgeneraties zoals Raptor Lake-S (RPLS), Meteor Lake (MTL), Arrow Lake (ARL) plusteken Lunar Lake (LNL), maar valt zowel eentje verwijzing zoals DG3-gpu’s. Elk van diegene chipsets verschijnt vermoedelijk noch voordat ie einde van 2022.

Overzicht van genoemde cpu's en gpu's van Intel in een NUC 11-driverupdate.

Zeker den DG3-verwijzing voelt hevig vroegtijdig aan. Nu sleutelt Intel namelijk nog hard aan den lancering van hun Intel Arc-videokaartdivisie, diegene te essentie Intels tweede onderneming is te den dedicated graphics — zowel welnu DG2 gezegd. Intel Arc worden dit klas officieel onthuld, maar lanceert vermoedelijk schrede voorzichtigerwijze start 2022.

Ter den NUC 11-drivers wordt DG3 zowel welnu “Elasti” gezegd. Diegene naam komt overeen met lekken diegene YouTuber Moore’s Law is Dead ofschoon te afgelopen mei zoals zonder bracht. “Elasti” zullen den inwonende codenaam voordat DG3 zijn, diegene hoogstwaarschijnlijk zometeen officieel omgedoopt zullen wordt totdat den “Battlemage”-generatie van Intel Arc.

Den bronbestanden verklappen voorts weinig precieze specificaties, maar geven welnu enige inzage op Intels stand van zaken rondom dit toekomstige chipsets. Ie waarheid dat er bijvoorbeeld maar twee dedicated DG3-gpu’s gezegd wordt (tegenover maar liefst vijftien geïntregreerde gpu’s) laat doorschemeren dat Intels Battlemage mogelijk nog te den kinderschoenen staat.


 • Afbeelding van de prijzen die te winnen zijn bij de Nvidia System Latency Challenge.

  Nvidia trapt System Latency Challenge uit met winactie 15 december 2021 15:12


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plusteken RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Samsung GDDR6-module met daarachter twee verschillende toepassingen voor het videogeheugen.

  Samsung start sample-fase van 24 Gbps GDDR6-geheugen 14 december 2021 14:12


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is eentje mix tussen hi-fi plusteken soundbar 12 december 2021 10:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader