Patenten wijzen op gameplay uit Zelda: Breath of the Wild 2


Gamereactor.eu heeft diverse patenten gevonden diegene op gameplay uit ie langverwachte voortzetting toeschijnen te wijzen. Zo is er eentje patent waarbij Verbinding voort den bodem van eentje podium valt plus via eentje portaal weer daarboven ie podium verschijnt. 

Eentje ander patent toont eentje soort terugspoelmechaniek diegene bijvoorbeeld voordat puzzels tweedehands vermag wordt. Eentje derde patent wijst op ie idee dat Verbinding voort den lucht zweeft – vergelijkbaar met watten ter den trailer van ie spel is te zien – plus vervolgens ter verschillende posities zijn uitbouw vermag afvuren.

Ie nog naamloze voortzetting op Zelda: Breath of the Wild worden alreeds eentje twee schooljaar geleden aangekondigd. Dit zomer worden den eerste volledige trailer van ie spel getoond. Ie is nog noch vertrouwd wanneer den Switch-game verschijnt, alreeds gaf Nintendo vroeger welnu aan dat den spel ter 2022 moeten uitkomen.


 • Uncharted

  Poster van Uncharted-film uitgebracht 16 december 2021 08:12


 • Indie World

  Sea of Stars, OlliOlli World plus meer getoond tijdens Indie World-stream 16 december 2021 08:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft werkt aan eentje remake van Splinter Cell 16 december 2021 08:12


 • GTA Online-verhaal The Contract nu vacant 15 december 2021 17:12


 • STALKER 2

  Stalker 2-NFT geven eigenaar rechtspraak op verschijningsvorm ter den spel 15 december 2021 15:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader