Ubisoft werkt aan een remake van Splinter Cell


Dat heeft ie winkelbedrijf gisteravond aangekondigd. Den remake wordt ontwikkeld ingevolge Ubisoft Toronto, den ontwikkelaar van Far Cry 6, plus wordt gebouwd ter den Snowdrop-engine. Den remake krijgt “graphics diegene stappen ter den nieuwe mensenleven plus dynamische lichtinval plus schimmen”.

Te eentje blogpost meldt producer Matt Westelijk dat den ontwikkeling nog maar televisiekanaal is begonnen. “Wij trachten den veronderstelling achter den oude games intact te liefhebben wegens zo den identiteit van den vroege porties intact te liefhebben. Wij gaan ie visueel welnu updaten, plus stappen zowel watten van ie vormgeving aan wegens te volstaan aan ie comfort plus den verwachtingen van toneelspelers. Maar ie blijft televisiekanaal indien den oorspronkelijke games lineair, geen open wereld.”

Er gingen alreeds geruime tijdstip geruchten overheen den terugkeer van Splinter Cell. Dat blijkt nu te trillen, alreeds gaat ie noch wegens eentje compleet nieuwe spel.


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht drietal nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 zolang uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plus nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader