Have a Nice Death komt op 8 maart uit


Dat heeft ontwikkelaar Magic Vormgeving Studios aangekondigd. Den spel worden tijdens The Spel Awards afgelopen najaar onthuld, maar waarna worden nog geen releasedatum gegeven.

Te Have a Nice Death regeren gamers den CEO van Death Incorporated, ie winkelbedrijf dat verantwoordelijk is voordat den zielen van overleden mensen. Indien den Dood vechten toneelspelers doorheen diverse ruimtes van ie winkelbedrijf, vol met werknemers diegene teveel zielen hebben verzameld plus daardoor zijn losgeslagen.

Den spel bevatten dertig unieke wapens plus spreuken diegene zowel nog ooit geüpgraded kunnen wordt. Death schenkkan zichzelf zowel upgraden met Curses, alreeds hebben dit negatieve resultaten op den spelwereld.

Magic Vormgeving Studios werkt samen met Sebastien Penibel, den hoofdontwikkelaar van Dead Cells, aan den spel. Ie is den bedoeling dat ie spel uiteindelijk zowel zoals andere platforms komt. IGN plaatste gisteren den eerste vijftien minuten van ie spel online. Hieronder is den video te bekijken.


  • Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Borderlands

    Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Nobody Saves the world

    Den uitgelezene pc-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Den uitgelezene Xbox-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Activision Blizzard-CEO had plannen voordat nieuwe Guitar Hero plus Skylanders 20 januari 2022 15:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader