Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific uitgesteld


Seizoen 2 is met twaalf dagen uitgesteld plusteken moeten nu op 14 sprokkelmaand par. Op diegene wijze kunnen den ontwikkelaars zichzelf nu voorafgaand uitlijnen op ie uitlijnen plusteken optimaliseren van den gameplay ter den spellen.

“Op dit uur ondervinden toneelspelers problemen ter Call of Duty: Vanguard, Warzone Pacific plusteken Modern Warfare”, zo leest eentje statement op den Call of Duty-site. “Wij erkennen jullie frustraties. Wij hebben alreeds updates uitgebracht, maar er moeten meer voorvallen.”

Den reserve tijdstip gaat tweedehands wordt wegens den gameplay te optimaliseren, meer balans aan te brengen ter den spel – waaronder meer balans qua wapens plusteken gadgets – plusteken bugs op te lossen.


  • Den lieve PlayStation-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Borderlands

    Den lieve Nintendo Switch-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Nobody Saves the world

    Den lieve pc-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Den lieve Xbox-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Activision Blizzard-CEO had plannen voordat nieuwe Guitar Hero plusteken Skylanders 20 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader