WWE 2K22 officieel onthuld


Den eerste trailer onthult onder andere dat den spel gebruikmaakt van ene vernieuwde engine met ‘betere visuele resultaten’ plusteken ‘nieuwe camerastandpunten’. Zowel omdraaien kennis worstelaars mits John Cena, Brock Lesnar plusteken Sasha Banks terug, plusteken zijn alle sterren weer ingescand voordat den spel.

Watten modi betreft keert den MyFaction-modus terug, waarbij toneelspelers vergelijkbaar met Fifa Ultimate Team worstelaars verzamelen plusteken managen, is den My GM-modus vernieuwd plusteken wordt den Creation Suite uitgebreid. Zowel is ie ter WWE Showcase mogelijk wegens iconische momenten van coverster Rey Mysterio na te spelen.

WWE 2K22 verschijnt op 11 maart voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc.


  • Den lieve PlayStation-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Borderlands

    Den lieve Nintendo Switch-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Nobody Saves the world

    Den lieve pc-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Den lieve Xbox-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Activision Blizzard-CEO had plannen voordat nieuwe Guitar Hero plusteken Skylanders 20 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader