De grafische modi van Dying Light 2: Stay Human in beeld


Zo inhouden den spel eentje Quality Mode, ray-tracing mogelijk maakt. Zowel is er eentje Resolution Mode diegene eentje volledige 4K-resolutie biedt, plusteken eentje Show Mode diegene draait op ‘wijd’ zestig frames vanaf tellen.

Zowel bracht Techland dit week eentje vraaggesprek met lead spel designer Tymon Smektała uit. Erin vertelt hij onder andere hoe den parkour te Dying Light 2 is verbeterd ten opzichte van ie vorige percentage.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 sprokkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Steam plusteken Epic Games Store. Den Switch-versie, diegene gebruikmaakt van cloudtechnologie, verschijnt zometeen dit klas.


 • Blizzard

  Blizzard: ‘onze opperste voorrang is ie vertrouwen terugwinnen’ 21 januari 2022 15:01


 • Call of Duty Vanguard

  Activision stapt mogelijk overheen van jaarlijkse verschijningsvorm Call of Duty 21 januari 2022 14:01


 • No More Heroes 3

  No More Heroes-maker heeft gesprekken met Marvel 21 januari 2022 10:01


 • Ghostwire: Tokyo

  Ghostwire: Tokyo verschijnt mogelijk op 24 maart 21 januari 2022 10:01


 • The Legend of Zelda: Majora's Mask

  Zelda: Majora’s Mask verschijnt te sprokkelmaand op Nintendo Switch Online 21 januari 2022 10:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader