No More Heroes-maker heeft gesprekken met Marvel


Dat laat hij weten ter eentje vraaggesprek met den Japanse publicatie Automaton, vertaald onderbrak VGC. Erin laat den Grasshopper Manufacture-baas weten dat hij toch drietal nieuwe IP’s wil fantaseren plusteken games omheen opbouw. Maar ie lijkt hem zowel wieg wegens met IP’s van andere bedrijven te blijven werken.

“Wij willen zowel graag werken aan IP’s gebaseerd op interessant materiaal, indien diegene er zijn. Ik denken dat dat afhangt van den gesprekken diegene wij hebben met Marvel Studios. Mits zij met iets goeds komen, overwegen wij ie.” 

Hij vervolgt: “Wij hebben eentje veel meetings met Marvel gehad plusteken wij hebben ie gehad overheen den potentie wegens samen ergens aan te werken. Wij hopen dat den sterkte van videogames dit mogelijk maakt.”

Suda51 vertelde ter eentje livestream van IGN Japan aan watten voordat Marvel-franchises hij zullen willen werken. “Ik zullen met Marvel graag aan eentje spel gebaseerd op Shatterstar of Deadpool werken, iets dat via Grasshopper past. Misschien iets rondom Quicksilver.”


 • Ghostwire: Tokyo

  Ghostwire: Tokyo verschijnt mogelijk op 24 maart 21 januari 2022 10:01


 • The Legend of Zelda: Majora's Mask

  Zelda: Majora’s Mask verschijnt ter schrikkelmaand op Nintendo Switch Online 21 januari 2022 10:01


 • Daemon X Machina

  Daemon X Machina is volgende week kosteloos op Epic Games Store 21 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Switch-versie Life is Strange: Remastered Collection uitgesteld 21 januari 2022 10:01


 • Battlefield 2042

  Tijdelijke ‘zombiemodus’ aan Battlefield 2042 toegevoegd 21 januari 2022 10:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader