Windjammers 2, OlliOlli World en Activision-overname – Bonuslevel #80


Ie is tijdstip voordat eentje verse Bonuslevel! Tijdelijk is den podcast alweer bejaard, want jij vermag nu luisteren zoals overdracht 80. Te dit podcast doorspreken Cody, Jacco plus Lucas den bizarre overname van Activision Blizzard onderbrak Microsoft, eentje uitgebreide preview van OlliOlliWorld, den review van Windjammers 2, onze (plus jullie) gemiste games diegene op den shamelist staan plus nog veel meer! Voorts hebben wij weer uitgebreid mails besproken plus erkentelijkheid wij jullie weer voordat den kerks responderen diegene via Discord in zijn gekomen. Kerks dag nog!

Hier vind jij den mp3

Kom honingbij onze Discord! Via dit listig vermag jij met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon doet, is wieg! Dan vermag jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij eentje vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plus wellicht waarnemen jij jezelf terug te den volgende overdracht!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere volwassene platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • Op zoek zoals den twist te Mario Kart 9 plus Pokémon Legends: Arceus Preview – Bonuslevel #79 14 januari 2022 13:01


 • 2022 Gamefilms plus -series Preview plus GoldenEye zoals Switch? – Bonuslevel #78 07 januari 2022 11:01


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie klas van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den volwassene eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11

Put

Plaats een reactie

ajax-loader