Zelda: Majora's Mask verschijnt in februari op Nintendo Switch Online


Dat heeft Nintendo aangekondigd middels eentje persbericht. Eentje precieze releasedatum is er nog noch. Den spel wordt onderdeel van den Nintendo 64-app diegene voordien dit klas is gelanceerd plusteken vacant is voordat Nintendo Switch Online-abonnees diegene zowel voldoet voordat ie uitbreidingspakket. Voorheen dit week verscheen Banjo-Kazooie voordat den engageren.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask is eentje rechtstreeks voortzetting op ie gezegend Zelda: Ocarina of Time plusteken verscheen te 2000 op Nintendo 64 plusteken te 2015 op Nintendo 3DS. Te ie spel arriveert Verbinding te eentje andere dimensie, waar eentje maan in trio dagen op bol dreigt te vallen. Verbinding moeten den trio dagen telkens weer beleven plusteken terwijl kerkers doorlopen wegens uiteindelijk den maan tegen te kunnen vasthouden.


 • Daemon X Machina

  Daemon X Machina is volgende week kosteloos op Epic Games Store 21 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Switch-versie Life is Strange: Remastered Collection uitgesteld 21 januari 2022 10:01


 • Battlefield 2042

  Tijdelijke ‘zombiemodus’ aan Battlefield 2042 toegevoegd 21 januari 2022 10:01


 • Windjammers 2, OlliOlli World plusteken Activision-overname – Bonuslevel #80 21 januari 2022 09:01


 • activision blizzard xbox

  Xbox-baas ziet Activision Blizzard graag aan allerlei franchises werken 21 januari 2022 08:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader