Dying Light 2-spelers ontvangen gratis current gen upgrade


Dat heeft Techland bevestigd. Ie is noch precies beroemd op watten voordat wijze den verbeterde prestaties van Dying Light 2 op current gen consoles totdat uiting komen, maar eentje hogere resolutie of verbeterde framerate lijkt uitgang.

Techland liet daarnaast zowel weten dat den den co-op-modus van den spel op lancering nog noch via cross-platform of cross-generatie gespeeld vermag wordt. Cross-play tussen Steam plusteken Epic Games Store is welnu vanaf lancering vacant. Op idem toneelpodium vermag den spel vanaf lancering zowel geheel te co-op gespeeld wordt.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 sprokkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Steam plusteken Epic Games Store. Den Switch-versie is voordat maximaal eentje semester uitgesteld.


 • activision blizzard xbox

  Hoogtepunten: Schokkende overname van Activision Blizzard voort Microsoft 22 januari 2022 09:01


 • nintendo

  Nintendo vermag te 2022 prima zonder ie voortzetting op Zelda: Breath of the Wild 22 januari 2022 08:01


 • Rainbow Six Extraction Protean Smoke

  Watten spelen wij dit weekend? 22 plusteken 23 sprokkelmaand 21 januari 2022 17:01


 • star wars jedi fallen order

  ‘Onthulling voortzetting Strak Wars Jedi: Fallen Order te tempo gezet’ 21 januari 2022 15:01


 • Dying Light 2

  Den grafische modi van Dying Light 2: Stay Human te beeld 21 januari 2022 15:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader