Hoogtepunten: Schokkende overname van Activision Blizzard door Microsoft


Microsoft koopt Activision Blizzard op 

Microsoft gaat Activision Blizzard overnemen.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. Er zullen 68,7 miljard dollar met den overeenkomst gemoeid gaan, den duurste acquisitie hierbinnen den game-industrie uiteindelijk. Manifest is dat den overeenkomst op dit ogenblik nog noch volledig rond is – dat zullen ter 2023 schrede voorvallen. Totdat diegene tijdstip blijven beide bedrijven appart van mekaar opereren. Ie project is wegens wanneer den overeenkomst rond is zoveel mogelijk Activision Blizzard-games aan te bieden via Xbox Spel Pass.

Activision Blizzard ligt sinds vorig klas onder vuur wegens aanhoudend giftig plusteken seksueel intimiderend rijrichting op den werkvloer. Activision Blizzard-CEO Bobby Kotick zullen volgens reportages jarenlang hebben geweten van den situatie plusteken onvoldoende hebben gedaan wegens den situatie te veranderen. Kotick blijft totdat den overname aangesteld mits CEO – watten daarna gebeurt is minder verstaanbaar. The Wall Street Journal zegt te hebben vernomen dat hij na den overname vertrekt.

Lees hier voorts

Activision Blizzard

Huidige Activision Blizzard-content wordt noch van andere platforms gehaald 

Huidige games plusteken content van Activision Blizzard wordt na den overname vanwege Microsoft noch van concurrerende platforms gehaald.

Dat blijkt uit ene FAQ van Activition Blizzard diegene zoals den US Securities and Exchange Commission is gestuurd. Erin wordt uitgelegd hoe den acquisitie van ie handelsbedrijf vanwege Microsoft content op platforms van Sony, Google plusteken Apple beïnvloedt.

“Wij zullen alle bestaande afspraken na den overname ter ere liefhebben. Netwerk zoals tijdens Microsofts acquisitie van Minecraft zijn wij noch van project wegens content dat op dit ogenblik bestaat van andere platforms te halen.” Verwachten wordt dat den acquisitie ergens ter 2023 wordt gecompleteerd.

Lees hier voorts

Waardepapieren Sony met dertien procent verzakt na overname Activision Blizzard vanwege Microsoft 

Den effecten van Sony zijn dertien procent ter waarde verzakt na den overname van Activision Blizzard vanwege Microsoft.

Ermee is ie handelsbedrijf 20 miljard dollar minder waard, zo merken The Financial Times plusteken Bloomberg op. Andere bedrijven, zoals Square Enix, Konami plusteken Capcom, stegen grofweg vijf procent – Ubisoft zelfs elfje procent. Mogelijk heeft ie te maken met speculatie rondom ene eventuele volgende acquisitie van Microsoft.

Lees hier voorts

PlayStation Logo

Microsoft: ‘Wij willen Call of Duty op PlayStation liefhebben’ 

Xbox-hoofd Phil Spencer heeft toestaan weten dat hij Call of Duty graag zowel PlayStation-consoles uit wil blijven brengen.

Dat laat hij weten op Twitter. “Ik heb goede gesprekken met den chefs van Sony gehad dit week. Ik heb bevestigd dat wij den intentie hebben wegens alle bestaande afspraken na te komen wanneer wij Activision Blizzard hebben gekocht, eveneens onze wil wegens Call of Duty op PlayStation te liefhebben. Sony is ene fundamenteel onderdeel van onze industrie plusteken wij hechten waarde aan onze relatie.”

Lees hier voorts

Tijdelijke ‘zombiemodus’ aan Battlefield 2042 toegevoegd 

Er is ene tijdelijke, zombieachtige modus aan Battlefield 2042 toegevoegd via Battlefield Portal.

Den modus heet Zombie Survival plusteken is geproduceerd vanwege speler StoneMounain64. Ter den modus nemen viertal toneelspelers ie op tegen golven aan ‘zombies’. Zij willen voortbestaan totdat zij gered wordt.

Den zombies zijn ter feite computerbestuurde soldaten, maar wegens ie instinct te creëren dat ie wegens zombies gaat, kunnen zij noch sprinten plusteken gewoontes zij exclusief messen wegens aan te vallen. Wanneer ene teamgenoot sterft, moeten den surplus van ie team ene bepaald tal van dit zombies vermoorden wegens er voordat te zorgen dat den overleden speler weer respawnt. 

Lees hier voorts

Warner Bros. bevestigt dat Hogwarts Legacy dit klas verschijnt 

Warner Bros. heeft bevestigd dat Hogwarts Legacy weliswaar welnu nog dit klas verschijnt.

Ie handelsbedrijf plaatste ene bewering op den officiële Wizarding World-website waarin wordt verteld watten Harry Potter-fans dit klas kunnen vooruitzien. Daarheen wordt benadrukt dat Hogwarts Legacy dit klas uitkomt.

Lees hier voorts

Hogwarts Legacy

CEO Take-Two: ‘GTA Trilogy heeft ie groots gedaan’ 

Grand Theft Wagen: The Trilogy Definitive Edition heeft ie volgens Take-Two Interactive-CEO Strauss Zelnick ‘groots’ gedaan.

Dat vertelt Zelnick ter ene vraaggesprek met CNBC. “Wij hadden tijdens sart ene glitch, maar diegene glitch is verholpen. Plus den waardigheidstitel heeft ie gewoon groots gedaan voordat ie handelsbedrijf.”

Ermee refereert den CEO zoals den problemen diegene aan ie licht kwamen waarna den trilogie van remasters afgelopen december verscheen voordat consoles plusteken pc. Zo bevatten den games bugs plusteken klaagden veel ventilatoren overheen den personagemodellen. 

Lees hier voorts

gta the trilogy

Europeanen kunnen PlayStation 5 vanaf nu rechtstreeks tijdens Sony orderen 

Mensen uit diverse Europese terechtkomen kunnen den PlayStation 5 vanaf nu rechtstreeks tijdens Sony orderen.

Den online winkelzaak worden ter 2019 ofschoon ontsloten ter den Verenigde Staten plusteken verkoopt allerlei PlayStation-producten, waaronder den DualSense-controller plusteken den PlayStation 5-console zodra dit vacant is. Vorig klas kondigde Sony ofschoon aan dat den winkelzaak zowel ter Europa vacant zullen komen.

Lees hier voorts

PlayStation-ontwikkelaars wilden games massaal zoals pc brengen 

Ontwikkelaars werkzaam tijdens PlayStation Studios bleven Sony vragen of exclusieve PlayStation-games zoals pc te brengen.

Dat laat heerser of War-regisseur Cory Barlog weten ter ene vraaggesprek met Spel Informer. “Ik denken dat ie komt omdat alle studio’s (van PlayStation) ie ene hevig ja idee vonden. Op ene gegeven ogenblik kwam er ene omslagpunt. Zoveel ontwikkelaars suggereerden ie, dat (Sony) zulk had van: ‘Wij zijn ie beu wegens er overheen te horen. Wij verrichten ie welnu.'”

Lees hier voorts

God of War PC

Stemacteur Troy Baker bekritiseerd wegens samenwerkingsverband met NFT-bedrijf 

Stemacteur Troy Baker kon afgelopen week op kritiek rekenen waarna hij aangekondigde samen te werken met ene handelsbedrijf achter NFT’s.

Baker, vertrouwd voordat zijn wentelen ter games mits The Last of Us, InFamous, Uncharted plusteken heerser of War, onthulde afgelopen week dat hij gaat samenwerken met VoiceverseNFT. Dat handelsbedrijf levert NFT’s bestaande uit stemmen diegene met AI zijn geproduceerd plusteken wordt ingezet voordat onder andere podcasts plusteken scripts.

Lees hier voortsWaterput

Plaats een reactie

ajax-loader