Nintendo kan in 2022 prima zonder het vervolg op Zelda: Breath of the Wild


‘Breath of the Wild 2’, zoals den spel wegens handicap aan ene officiële naam te den volksmond wordt verwoord, is tijdelijk alhoewel vele jaren te ontwikkeling – zo’n viertal schooljaar, ervan uitgaande dat den ontwikkeling kort na verschijningsvorm van ie tweede uitbreidingspakket voordat ie origineel van start ging. Hoewel gerenommeerd Zelda-regisseur Eiji Aonuma afgelopen zomer voorzichtig mededeelde dat den spel ‘gepland’ staat voordat 2022, lijkt dat mikpunt met den pandemie te ie gedachten nogal twijfelachtig. Gelukkig schenkkan Nintendo met den huidige Switch-line-up prima nog ene schooljaar zonder den spel.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Drukke programma

Waar uitgestrekte uitgevers regelmatig wordt beticht van ie te vroegtijdig ontmaskeren van games zodat ventilatoren er vervolgens jaren op willen wachten, bevindt Nintendo zichzelf normaliter aan den andere ze van ie spectrum. Den meeste uitgestrekte titels wordt ene tal maanden totdat ene schooljaar voordat verschijningsvorm aangekondigd, enkele remasters zelfs nog po te release. Dat laat te sart van ene verrassend schooljaar voldoende ruimte overheen wegens te speculeren overheen watten den verspiller te z’n mars heeft.

Ter 2022 is den programma van Nintendo echter alhoewel grotendeels invulling, ongetwijfeld ene gevolg van den coronapandemie. Games diegene wellicht te den afgelopen jaren hadden moesten uitkomen, zijn volgens den verspiller haast klaar voordat verschijningsvorm. Nu staan er zelf zoveel (console-)exclusieve titels op den programma, dat er weinig ruimte lijkt te zijn voordat nog meer uitgestrekte namen. Zo verschijnt zeer straks Pokémon Legends: Arceus, komt Kirby plusteken den Vergeten Wereld op 28 maart uit plusteken willen Splatoon 3, Bayonetta 3, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Triangle Strategy plusteken Advance Wars: Re-Boot Camp nog dit schooljaar verschijnen.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Switch-effect

Voorgaande is ene plechtig rijtje games, vol met langverwachte vervolgen plusteken interessante nieuwe richtingen voordat gevestigde series. Toegegeven, waarschijnlijk weet geen van voorgaande titels ie welslagen van den volgende Zelda-game te evenaren. Met 24,23 miljoen verkochte exemplaren is Breath of the Wild noch uitsluitend ie bestverkochte onderdeel uit den franchise, maar zowel ene van den populairste Switch-games totdat op vandaag.

Daarentegen is er nog eeuwig sprake van ene toenemend ‘Switch-effect’, ene term diegene analisten gewoontes voordat den overheen ie generaal hoge verkoopcijfers op Nintendo’s hybride podium. Met zo’n 93 miljoen verkochte consoles verbrak menig Nintendo-reeks haar inherent verkooprecord, met heruitgaven van vroeger verschenen porties. Zelfs spellen indien Kirby plusteken Bayonetta 3, diegene van oudsher noch schatten te ie uitgestrekte publiek, hebben daarom den potentie wegens miljoenen wenden overheen den toonbank te gaan.

Nu zijn er wijd voldoende titels te ontwikkeling wegens ‘Breath of the Wild 2’ alle ademruimte te geven diegene ie verdient

Daarbij is ie schooljaar van den Switch nog noch compleet. Nintendo heeft traditioneel nog ene tal titels achter den hand dat, onderschikkend van den voortgang van andere games, zowel nog dit schooljaar schenkkan verschijnen. Zo zijn er alhoewel tijden geruchten overheen remasters van Metroid Prime plusteken verscheidene Zelda-games plusteken zijn er zoals verluidt ene nieuwe Donkey Kong plusteken Fire Emblem te ontwikkeling. Recent worden er zelfs weer gespeculeerd overheen ‘Mario Kart 9’, maar ginds heeft ie winkelbedrijf dankzij den indrukwekkende verkoopcijfers van Mario Kart 8 Deluxe vermoedelijk geen haastigheid mee.

Zowel verschijnt te december den nu alhoewel beruchte Mario-film met Chris Pratt. Waargenomen Nintendo’s investeringen te extramedia, is ie den vraag of ie voortzetting op Breath of the Wild dit najaar lancering dan welnu den juiste verkiezing is. Tactisch waargenomen zullen ie veel verstandiger zijn wegens precies te diegene tijdsperiode ene nieuwe Mario-titel uit te brengen, zoals ie langverwachte voortzetting op Super Mario Odyssey of ene remaster van ene oudere waardigheidstitel. Wellicht zullen ene kleinschaligere Mario-ervaring indien Bowser’s Fury zelfs volstaan – Mario-games verkopen weliswaar welnu.

Metroid Prime

Synoniem aan den Switch

Hoe Nintendo haar kalender te 2022 zowel invult, nou zijn er wijd voldoende titels te ontwikkeling wegens ‘Breath of the Wild 2’ alle ademruimte te geven diegene ie verdient. Zonder dat den waardigheidstitel ene potentiële verkoophit betreft, staat den spel namelijk zowel synoniem aan den Switch indien ene podium: ene gedurfde stap te ene nieuwe wending diegene ontzettend juist uitpakte. Ie liefst spelen wij den spel nog vandaag, maar indien Nintendo zichzelf genoodzaakt voelt wegens langer te wachten, dan staat er alsnog ene ijzersterk Switch-jaar op onzerzijds te wachten.

Elke zaterdag verschijnt er ene katern op Gamer.nl diegene (veelal) ingaat op actuele gebeurtenissen. Lees zowel:


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is ene aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • assassin's creed

  Vlieg op met jouw seizoensfestivals te singleplayergames 15 januari 2022 08:01


 • Halo Infinite

  Den voormaag vol van openwereldgames 08 januari 2022 08:01


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie schooljaar 18 december 2021 08:12


 • Remasters zijn noch den soelaas 11 december 2021 08:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader