Sony: 'PS4-productie heeft niets met PS5-tekorten te maken'


Bloomberg vernam voordien dit schooljaar dat den vervaardiging van PS4 onverwachts worden verlengd wegens den slechte verkrijgbaarheid van den PS5 mee op te vangen. Sony zullen te eerste instantie van project zijn geweest vorig schooljaar den PS4-productie te beëindigen. Sony zullen dit hebben heroverwogen wegens minder druk op den vervaardiging van PS5-consoles te leggen.

Aan ie Japanse Nlab (vertaald via VG24/7) laat Sony nu weten dat dit noch klopt. Den vervaardiging van den PlayStation 4 gaat welnu voort, maar dit zullen volgens ie winkelbedrijf immer nu ie project zijn geweest.

Zowel den PlayStation 5 mits Xbox Series X zijn sinds lancering staart 2020 lastig verkrijgbaar voort eentje combinatie van diens populariteit plusteken eentje tekort aan halfgeleiders waarmee den chips te den consoles gemakt wordt. Verwachten wordt dat den tekorten te den loop van dit schooljaar taaiheid.


 • Serious Sam: Siberian Mayhem

  Den eerste tien minuten van Serious Sam: Siberian Mayhem 22 januari 2022 11:01


 • Battlefield 2042

  Zombiemodus alweer uit Battlefield 2042 gehaald wegens XP-farming 22 januari 2022 11:01


 • Fysieke versie GTA: The Trilogy verschijnt te sprokkelmaand op Switch 22 januari 2022 11:01


 • Destiny 2

  The Witch Queen-raid voordat Destiny 2 verschijnt op 5 maart 22 januari 2022 11:01


 • Uncharted

  Den lanceringstrailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collection 22 januari 2022 11:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader