The Witch Queen-raid voor Destiny 2 verschijnt op 5 maart


Wegens precies te zijn is den raid op 5 maart vanaf 19:00 uur Nederlandse tijdstip vacant. Er worden geen inlichting overheen den raid gegeven te den nieuwe blogpost van Bungie, maar dat moeten voordat release nog plaatsvinden. Zover beroemd speelt d eraid zichzelf te ie gezonken Pyramid-schip voltooid te Savathun’s Throne World.

Den uitvergroting The Witch Queen zelf komt alhoewel voorheen uit, namelijk op 22 sprokkelmaand. Ter den uitvergroting nemen toneelspelers ie op tegen Savathûn te den Throne World. Toneelspelers uitvoeren onder andere ie paleis plus ene moeras aan. Daarnaast wordt er ene verfrissend wapentype aan den spel toegevoegd te den vorm van den Glaive. Ermee kunnen krachtige mêleecombo’s wordt vervaardigd, alsook attaqueren van afstanden. Er kunnen zowel wapens gecraft wordt met unieke mods, shaders plus statistieken. Eerste exemplaren van wapens willen zelfs gecraft wordt.


 • Uncharted

  Den lanceringstrailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collection 22 januari 2022 11:01


 • Dying Light 2 art

  Dying Light 2-spelers ontvangen kosteloos current gen upgrade 22 januari 2022 11:01


 • activision blizzard xbox

  Hoogtepunten: Schokkende overname van Activision Blizzard ingevolge Microsoft 22 januari 2022 09:01


 • nintendo

  Nintendo schenkkan te 2022 prima zonder ie voortzetting op Zelda: Breath of the Wild 22 januari 2022 08:01


 • Rainbow Six Extraction Protean Smoke

  Watten spelen wij dit weekend? 22 plus 23 sprokkelmaand 21 januari 2022 17:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader