Zombiemodus alweer uit Battlefield 2042 gehaald vanwege XP-farming


Den modus heette Zombie Survival plus wasgoed vanwege eentje speler te Battlefield Portal geproduceerd. Toneelspelers namen ie op tegen ‘zombies’; computergestuurde soldaten diegene noch konden sprinten plus exclusief met messen aan konden vallen wegens ie sentiment van zombies te creëren. Den modus zullen toch maar voorbijgaand vacant zijn, maar één dag wasgoed logischerwijs noch den bedoeling.

Ie wasgoed te Zombie Survival extreem makkelijk voordat toneelspelers wegens XP te verdienen, watten vervolgens weer toepasbaar wasgoed te den gehele spel. Daardoor kwam den balans van ie spel te onveiligheid. Den modus is nu offline gehaald plus zullen aankunnen wordt voordat ie mogelijk weer terug online komt te staan.


 • PlayStation 4

  Sony: ‘PS4-productie heeft niets met PS5-tekorten te maken’ 22 januari 2022 12:01


 • Serious Sam: Siberian Mayhem

  Den eerste tien minuten van Serious Sam: Siberian Mayhem 22 januari 2022 11:01


 • Fysieke versie GTA: The Trilogy verschijnt te schrikkelmaand op Switch 22 januari 2022 11:01


 • Destiny 2

  The Witch Queen-raid voordat Destiny 2 verschijnt op 5 maart 22 januari 2022 11:01


 • Uncharted

  Den lanceringstrailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collection 22 januari 2022 11:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader