'EA overweegt Battlefield 2042 gedeeltelijk free-to-play te maken'


Dat claimt verslaggever Tom Henderson. Volgens hem is EA teleurgesteld met hoe den spel presteert plus “bekijken zij alle opties”, waaronder den potentie wegens Battlefield 2042 ter eentje bepalen hoedanigheid free-to-play te maken.”

Henderson bracht ie roddel ter eerste instantie zoals buitenshuis via eentje tweet, maar heeft tijdelijk zowel eentje video uitgebracht waarin hij er dieper op ingaat. Erin meldt hij dat ie waarschijnlijk is dat den Portal-modus free-to-play wordt plus dat ie hoofdspel welnu eentje betaald product blijft.

Electronic Geneesheer plus Dice hebben nog niets bevestigd of ontkend overheen voorgaande geruchten. Battlefield 2042 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den spel worden wisselvallig ontvangen onderbrak den pers plus toneelspelers, plus zowel spelersaantallen zullen tegenvallen.


 • Chrono Cross

  Toonkunstenaar Chrono Cross onthult volgende maand verrassend project 24 januari 2022 12:01


 • Yakuza: Like A Dragon

  Yakuza-maker opent nieuwe studio ter NetEase Games 24 januari 2022 11:01


 • Activision Blizzard

  Werkstaking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming ter den programma 24 januari 2022 11:01


 • Rainbow Six Extraction

  Rainbow Six Extraction staat zichzelf ter den weg 24 januari 2022 11:01


 • Sol Cresta

  PlatinumGames-spel Sol Cresta komt ter sprokkelmaand uit 24 januari 2022 11:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader