Mogelijke nieuwe Kirby-game in de maak voor Switch


Ie Japanse gametijdschrift Nintendo Dream zullen dat volgens Twitter-gebruiker Dededaio hebben gemeld. “Ie nieuwe nummer komt op 21 schrikkelmaand uit. Ongeacht nieuwe details overheen Kirby plus den Vergeten Wereld voorbinden wij zowel ene nieuwe spel diegene wij noch hadden verwachten! Ik vermoeden dat er ene nieuwe spel wordt aangekondigd.”

Hoewel noch verhelderend wordt vervaardigd of ie specifiek wegens ene nieuwe Kirby-game gaat of ene andere onaangekondigde Nintendo-game, wordt ie welnu ter één asem met den franchise gezegd. Daarbij is 2022 ie dertigste jubileumjaar van Kirby plus liet Nintendo voorheen alreeds weten dat te willen vieren. Ventilatoren speculeren dat ie mogelijk wegens ene collectie van voorheen verschenen Kirby-spellen gaat.

Kirby plus den Vergeten Wereld komt ter ieder geval op 25 maart uit op Nintendo Switch. Ie is ene driedimensionale platformer waarin Kirby ene verlaten wereld bezoekt wegens Waddle Dee’s te redden. Den spel schenkkan zowel exclusief indien met z’n tweeën gespeeld wordt. Dat laatste schenkkan welnu exclusief via lokale multiplayer. 


 • Ahamkala

  Makers Lade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01


 • Nieuwe Operators voordat Call of Duty: Warzone plus Vanguard gelekt 24 januari 2022 14:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader