Nieuwe mobiele game van Bassie & Adriaan uitgebrachtDen spel draagt den volledige waardigheidstitel Bassie & Adriaan: Eentje Goudkleurig Vangst plus is vooral bedoeld voordat nageslacht tussen den drietal plus acht schooljaar. Den spel inhouden eentje verfrissend vertelsel voordat ie kennis twee met tussendoor verschillende minigames. 

 Aad van Toor, huis vertrouwd indien Adriaan, ziet veel sterkte ter klassieke spelletjes indien Memory: “Mits jouw eentje spel maakt, probeer dan noch ie wiel weer uit te vinden. Ga loeren waarom dat spel vroeger zo’n reuze welslagen is geweest plus ga dan samen met nageslacht loeren hoe jouw dat spel nog huis vermag maken.” 

Zelf houdt Aad welnu van eentje spel. “Ik speel graag Rome: Total War, even tussendoor Candy Crush of met vrienden gewoon lekker klaverjassen. Mits er eentje spel gespeeld wordt plus ik heb even tijdstip wegens mee te exporteren, dan ben ik er.” Centraal staat vreugde nog steevast voordat Aad van Toor: “Ik vind lachen ie belangrijkste watten er is.” Ie kennis motto “Watten er zowel gebeurt, steevast blijven lachen” is iets dat nog dagelijks wordt nageleefd vanwege Van Toor plus zowel ter den spel zichtbaar is.

Ontwikkelaar Vincent van Geel keek vroeger zelf zowel den tv-serie plus werkte strak samen met Aad van Toor aan den spel. “Ik ben trots dat ie onvervalst aanvoelt indien eentje Bassie & Adriaan-avontuur. Ik draag graag m’n steentje ter plus opeenstapeling dat Bassie & Adriaan zo eentje volgende mensenleven ter vermag gaan.” Van Geel zei honderden uren van den serie te hebben gekeken wegens geluidsfragmenten te verzamelen voordat den spel: “Ie wasgoed eentje teddybeer van eentje klussen. Nu heb ik welnu honderden varianten van ‘allememachies’.” 

Bassie & Adriaan: Eentje Goudkleurig Vangst is vanaf vandaag voordat 2,99 euro vacant via den Apple App Store plus den Google Play Store. Ie volledige vraaggesprek met Aad van Toor is zometeen dit week te horen ter den Bonuslevel Podcast.Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader